ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Όνειρο να παίξω στον Άρη, είναι η ομάδα της καρδιάς μου”

H αθλήτρια του γυναικείου μπάσκετ του Άρη Κάτια Κωστανάκη μίλησε για την φετινή χρονιά αλλά και για την αγάπη της για την ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Το να παίξω στον Άρη ήταν το όνειρο μου, άλλωστε είναι ομάδα καρδιάς για εμένα, φέτος ήταν η πρώτη πρόταση που ήρθε για εμένα, και επειδή είναι και ομάδα καρδιάς ήταν εύκολο να πω το «ναι»

Για το πως νιώθει που βρίσκεται στην ομάδα:

Είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα, θεωρώ ότι ο Άρης είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας, το να παίζεις στο Παλέ, να φοράς την φανέλα του Άρη, να φωνάζεις κάθε Κυριακή και κάθε προπόνηση «Άρης» δεν το φανταζόμουν ούτε στο όνειρο μου.

Πρώτη φορά είμαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και την νιώθω σαν οικογένεια.

Για το εάν η ομάδα έχει «δέσει» σε ικανοποιητικό επίπεδο και για το κλίμα που υπάρχει:

Προσπαθούμε, ακόμα είναι πολύ νωρίς, ο Άρης ενισχύθηκε, είναι μια νεανική ομάδα καθώς στους αγώνες παίζουν και νεάνιδες για να μας βοηθήσουν και να πάρουν εμπειρίες και θεωρώ ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα.

Για το παιχνίδι ενάντια στον Πιερικό:

Θεωρώ ότι δεν είμαστε έτοιμες 100%, ο Πιερικός έχει αποδυναμωθεί για αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα εύκολο ματς, ο Άρης έχει πιο έτοιμα και ταλαντούχα παιδιά, έχει ψηλά κορμιά, το επίπεδο της μιας ομάδας και της άλλης δεν συγκρίνεται.

Τώρα στο θέμα του παιχνιδιού δεν νομίζω ότι τα πήγαμε καλά, για αυτό και κερδίσαμε με 13 πόντους διαφοράς και όχι με 20 και 25.

Για τον αγώνα ενάντια στην Ολύμπια Λάρισας για την δεύτερη φάση του κυπέλλου:

Θα είναι 100% ντέρμπι, η Λάρισα είναι καλύτερη από πέρυσι, έχει ενισχυθεί με μεταγραφές και θα πρέπει από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο λεπτό να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη.

Για το εάν μπορεί να τεθεί κάποιος στόχος για την φετινή χρονιά:

Στόχος κάθε Κυριακής είναι η νίκη, πάμε σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, δεν μπορώ να θέσω ακριβή στόχο.

Για το εάν έχει ανέβει επίπεδο το πρωτάθλημα:

Σε σχέση με την περσινή περίοδο ναι, υπάρχουν κάποια φαβορί για την κατηγορία αλλά από εκεί και πέρα όλες οι υπόλοιπες με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι ισάξιες, οπότε θα πρέπει να παλέψουν.

Αλλά στις γυναίκες παίζει και μεγάλο ρόλο το πως θα είμαστε την συγκεκριμένη ημέρα.

Για τους προσωπικούς της στόχους:

Να είμαστε καλά, να κάνουμε ότι μπορούμε και αν τα καταφέρουμε να βρεθούμε στην Α1 γιατί όχι; Άλλωστε εκεί ανήκει ο Άρης.

Για το εάν περιμένει και τον κόσμο στο γήπεδο:

Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο και σε μια τέτοια ομάδα ονειρεύεσαι να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου.

Μακάρι να έρθει κόσμος και να φωνάζει συνθήματα ακόμα και όταν παίζει το γυναικείο.

To Top