ΜΠΑΣΚΕΤ

Όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται στο ΣΕΦ (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Ο Άρης δίνει σήμερα (18:00) στο ΣΕΦ έναν αγώνα που μοιάζει περισσότερο τυπικής διαδικασίας, για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, διότι αυτή την χρονική στιγμή δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο πικρή κι αν είναι. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική αν υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη σε διοικητικό – ιδιοκτησιακό επίπεδο και όχι στο τι θα γίνει στο ΣΕΦ.

Άλλωστε είναι λογικό τα μέλη της ομάδας να έχουν περισσότερο στο μυαλό τους τον αγώνα σε έξι μέρες στο Παλέ με τον ΠΑΟΚ, παρά τον σημερινό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να μπουν και να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν, να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά, προέρχεται από “διπλό” στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και είναι ενισχυμένη με την προσθήκη του (πρώην κιτρινόμαυρου) Μπόμπι Μπράουν και την επιστροφή του Κιμ Τιλί.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, λογικά θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και θέλει να δει προσπάθεια στο γήπεδο απέναντι σε μια σαφώς πιο ποιοτική και γεμάτη ομάδα.

To Top