ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν Άρης και Κόκε συμφώνησαν, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η επιστροφή του!

Ο Άρης περιμένει την απάντηση του Σέρχιο Κόκε, τον οποίο θα προσπαθήσει για δεύτερη φορά να φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη και το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η πρώτη ήταν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2012.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Άρη στις 10 Απριλίου 2011, στην νίκη του Άρη με σκορ 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου.  Από τότε πέρασαν 289 μέρες για να επιστρέψει ως θεατής στο… δεύτερο σπίτι του, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Λίγες μέρες μετά, ο Άρης και ο Κόκε παρότι συμφώνησαν στην επιστροφή του, δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν γιατί δεν επιτράπηκε στους κίτρινους να κάνουν μεταγραφές λόγω ενημερότητας.

Τότε είχε αναρτήσει μήνυμα στο facebook που ανέφερε: “Θα είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή. Τώρα δεν είναι δυνατό να συμβεί, αλλά κάναμε το καλύτερο που μπορούμε και οι δύο πλευρές, ώστε ο Κόκε να παίξει στον Άρη. Μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών το πίστευα, ρίσκαρα και την καριέρα του, αλλά το έκανα για την αγάπη μου. Τέλος πάντων, δεν θέλω να ξανακλάψω… Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα, θα την υποστηρίζω σαν να έπαιζα κι εγώ σ’ αυτήν. Και θα σας δω όλους όσο πιο σύντομα γίνεται”.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα ίσως η ευχή του Κόκε δυόμησι χρόνια πριν γίνει πράξη…

To Top