Χωρίς κατηγορία

Όταν η Αμφίπολη και η… Περιστέρη “υποκλίθηκαν” στο “θεό του πολέμου” (photo)

Ο Άρης παραμένει ζωντανός παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει! Απόδειξη οι μοναδικές σκηνές που διαδραματίστηκαν στην Αμφίπολη, εκεί όπου είναι στραμμένο το βλέμμα των Ελλήνων, αλλά και σχεδόν όλου του πλανήτη τους τελευταίους μήνες, με αφορμή την μεγάλη ανασκαφή στον λόφο Καστά.

Η αφορμή δόθηκε όταν ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Μισιρλής με την ευκαιρία των επαγγελματικών του υποχρεώσεων βρέθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης. Δεν δίστασε παρουσία του υπουργού πολιτισμού Κώστα Τασούλα (!), της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη, αλλά και δεκάδων μαθητών σχολείου που βρέθηκαν εκεί ως επισκέπτες να απλώσει μια σημαία του Άρη με τον “θεό του πολέμου” να φαίνεται επιβλητικά.

“Ο Άρης είναι ο πρεσβευτής της Μακεδονίας, ο πιο περήφανος σύλλογος της” διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΚΜΑ με τον υπουργό πολιτισμού, αλλά και την αρχαιολόγο, παρουσία της Άννας Παναγιωταρέα (υπεύθυνης επικοινωνίας του έργου) να χαμογελούν και να σχολιάζουν θετικά!

Την ίδια ώρα αρκετοί μαθητές χειροκροτούσαν και κάποιοι φώναξαν συνθήματα για τον Άρη με φόντο τον αρχαιολογικό θησαυρό που φυλάσσει στην αγκαλιά του το Μουσείο Αμφίπολης!

misirlis2

To Top