Όταν… “κιτρίνιζε” η Καβάλα! (videos)

Mε απαγόρευση μετακίνησης ή χωρίς το “Ανθή Καραγιάννη”… “κιτρίνισε” τις δύο τελευταίες φορές που οι οπαδοί του Άρη φρόντισαν να φωνάξουν δυναμικό “παρών” στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου της Καβάλας.Τέσσερα χρόνια μετά και οι “κίτρινοι” επιστρέφουν ξανά στο “Ανθή Καραγιάννη” αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα ΓΈθνικής.

Στις 25 Μαρτίου 2010, ανήμερα 96 γενεθλίων του συλλόγου η απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ‘Άρη για τον επαναληπτικό του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος δεν εμπόδισε τους περίπου 2000 φίλους του Άρη να σπρώξουν την ομάδα στην προσπάθεια που έκανε για πρόκριση στον τελικό του ΟΑΚΑ. Το γκολ του Κόκε, που χάριζε και την πρόκριση έβαλε φωτιά στην “κιτρινόμαυρη” εξέδρα. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια μετά από προκλήσεις… “οπαδών” των γηπεδούχων.

Λίγους μήνες αργότερα, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος οι περισσότεροι από 5000 φίλοι του Άρη κατέκλυσαν από άκρη σε άκρη το “Ανθή Καραγιάννη”, στα μεθεόρτια της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επί της Αούστρια Βιέννης.

Θυμηθείτε…

To Top