ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν ο Ούγκο Σόουζα σκοράρει…

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ένα κεντιρκός αμυντικός, να βρίσκει δίχτυα για δύο σερί ματς, όπως έκανε ο Ούγκο Σόουζα, με Πανσερραϊκό και Καρδίτσα για τον Άρη.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Πορτογάλος αμυντικός δεν έχει σκοράρει και πάρα πολλές φορές στην καριέρα του. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σκόραρε για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στη νίκη της Πάφου επί του Αγίου Νάπα. Ξαναβρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια, στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 στη νίκη της Μπέβερεν επί της Λόμελ. Πέρασαν 570 μέρες, καθώς η επόμενη φορά ήταν στις 16/4/2014 στην ήττα της Μπέβερεν από την Κόρτραϊτ.

Με τη φανέλα του Άρη σημείωσε τρία τέρματα. Το πρώτο επί της Καλλιθέας στις 4 Απριλίου για να ακολουθήσουν δύο μαζεμένα έπειτα από δέκα μήνες σε Σέρρες και απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πέτυχε και δύο γκολ σε φιλικό φέτος, επί Παναιτωλικού και Απόλλων Λάρισας.

Ενδεικτικό είναι πως κάθε φορά που ο Ίβηρας αμυντικός βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στην πλειοψηφία τους οι ομάδες του κερδίζουν. Ήδη μετρά 5 νίκες και μία ήττα.

To Top