ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όταν ο Φυσέκης σταματούσε τον Άρη… (video)

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης είναι μία από τις λίγες ομάδες που ευθύνονται για ένα από τα επτά… στραβοπατήματα του Άρη στο περσινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Το παιχνίδι των ομάδων στον πρώτο γύρο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 χάρις τις εκπληκτικές επεμβάσεις του νυν βασικού τερματοφύλακα του Άρη, Γιάννη Φυσέκη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε κατεβάσει… ρολά στις προσπάθειες των παικτών του Πάουλο Κάμπος χαρίζοντας στην ομάδα του ένα ιστορικό βαθμό και στον εαυτό του μία.. μεταγραφή!

Λίγο αργότερα, αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη που βρήκε στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ. Στο 23΄ η αδράνεια που παρουσίασε η άμυνα του Άρη επέτρεψε στον Γαϊδαρτζή να κάνει το 0-1, νικώντας σε τετ α τετ τον Καρατζιοβαλή.Στο 44΄ο Άρης είχε δοκάρι με τον Φερνάντες, ενώ στο 63΄ο Σουνάς έχασε το πέναλτι και την ευκαιρία να φέρει στα ίσια το ματς. Τελικά, αυτό το κατάφερε ο Καπνίδης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων…

ΑΡΗΣ (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκίνο, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (57΄ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς (12΄ Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιαννίδης, Τορομανίδης, Πελτέκης (59΄ Σιμτσάκης), Ελληνίδης, Γαϊδαρτζής, Φλώρος, Μαμούτ (70΄ Τσαμουρλίδης).

Θυμηθείτε πως ο Φυσέκης είχε σταματήσει τον Άρη…

To Top