“Ύαινες κάνουν πάρτι στον Άρη…”

Για… ύαινες που κάνουν πάρτι από την που γνωστοποιήθηκε η απόφαση για το άρθρο 99 έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν και να μιλούν αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.

Οι δηλώσεις του κ. Ηλιάδη στον “Αρένα”: «Δεν υπάρχει λόγος πανικού, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Βλέπω όμως με έκπληξη ότι οι ύαινες είναι πάρα πολλές, γιατί στον Άρη μόνο ύαινες υπάρχουν και κάνουν πάρτι. Περιμένουν τέτοιες ευκαιρίες για να βγαίνουν και να λένε πράγματα τα οποία δεν υφίστανται.

Από εκεί και πέρα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Αργυριάδη και στο νομικό επιτελείο που χειρίζεται την υπόθεση και θεωρώ ότι ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Μέχρι τώρα είμαστε συνεπείς σε όλες μας τις υποχρεώσεις, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες και πρέπει να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις για να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

Για το αν υπάρχει εσωτερικός πόλεμος: «Άνθρωποι οι οποίοι φέρανε τον Άρη σε τέτοια κατάσταση, βγαίνουν και μιλάνε λες και όλα αυτά δημιουργήθηκαν το τελευταίο τετράμηνο. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω, από τις δυσκολίες που συναντάμε παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε».

Για το αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν έμπαινε η μπάλα μέσα: «Θα μπει η μπάλα μέσα, η ομάδα μας πασχίζει κάθε Κυριακή να κερδίσει αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Είμαι αισιόδοξος πάντως ότι η βαθμολογική συγκομιδή στα επόμενα παιχνίδια θα είναι τέτοια για να ηρεμίσουμε και εμείς και ο κόσμος μας. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία, Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, πιστεύω στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει το τρίποντο».

Για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς: «Πιστεύω απόλυτα στις ικανότητες του κ. Μιλίνκοβιτς, δουλεύει πολύ, ξέρει ποδόσφαιρο και πιστεύω θα τα καταφέρει. Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ η αξία του».

 

To Top