ΜΠΑΣΚΕΤ

Ύμνοι των Αμερικάνων: “Άρης, οι Μπόστον Σέλτικς της… Ελλάδας, είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ”!

Ύμνοι… made in USA για τον μπασκετικό Αυτοκράτορα τον Άρη!   “Άρης, οι Μπόστον Σέλτικς της Ελλάδας, είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αμερικάνοι που έζησαν δια ζώσης την εμπειρία του Nick Galis Hall!

Πιο συγκεκριμένα, άρθρο που υπογράφει ο Brandon Carusillo, εκπροσωπώντας Αμερικανούς φοιτητές που φοιτούν το εαρινό εξάμηνο στο ACT (Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης), αποτελεί έναν (ακόμη) ύμνο για τον μπασκετικό Άρη. Σπουδάζουν δημοσιογραφία κι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη από το Northeastern University της Βοστώνης. Βρέθηκαν στο Παλέ για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό κι ενθουσιάστηκαν από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, μεταφέροντας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τις εντυπώσεις τους, ως οι καλύτεροι “πρεσβευτές” για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο!

Το συγκεκριμένο άρθρο με τίτλο: “Για τους πιστούς οπαδούς του, ο Άρης είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ” , ήδη έχει δημοσιευθεί στο πανεπιστήμιό τους τόσο στην εφημερίδα, όσο και στην ιστοσελίδα τους. “Λεπτομέρεια”; Το πανεπιστήμιο έχει πληθυσμό πάνω από 30.000 φοιτητές!

Οι αναφορές για τον Άρη και τον κόσμο του, είναι ουκ ολίγες. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι παρακάτω:

«Ο Άρης, οι… Μπόστον Σέλτικς της Ελλάδας, έχει κερδίσει συνεχόμενους τίτλους την δεκαετία του ΄80».

«Οι οπαδοί του Άρη παρότι αναγνωρίζουν το οικονομικό χάσμα που υπάρχει από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δεν αφήνουν ποτέ την αφοσίωσή τους για την ομάδα και την περηφάνια τους γι αυτήν».

«Οι φίλαθλοι του Άρη παρότι είδαν την ομάδα τους να χάνει, δεν σταμάτησαν μέχρι το τέλος να χτυπούν τα τύμπανα, να κουνούν τις σημαίες και να φωνάζουν συνθήματα».

 

To Top