Κανούλας: “Έχασε έδαφος στη Δράμα ο Άρης, τα ντέρμπι κρίνουν την άνοδο”

Για τη μάχη της ανόδου μίλησε ο νυν επιθετικός της Καβάλας και πρώην του Άρη, Στέλιος Κανούλας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Είμαστε τρεις ομάδες που έχουμε ξεχωρίσει. Απ’ ότι δείχνει και η βαθμολογία, πιστεύω ότι ως το τέλος θα συνεχίσουμε έτσι και η μάχη θα κριθεί στο τέλος».

Για το ότι ο Άρης αντιμετωπίζει και την Καβάλα και τον Πανσεραϊκό στην έδρα του: «Σίγουρα ο Άρης έχει τα δυο μεγάλα παιχνίδια μέσα στην έδρα του, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, μεσολαβούν κι άλλα παιχνίδια που τα κοιτάμε ξεχωριστά. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα κοιτάξουμε τι χρειαζόμαστε έτσι ώστε να το πετύχουμε».

Για την εικόνα που έχει για τον Άρη: «Ο Άρης, μετά την ήττα που έκανε στη Δράμα, πιστεύω ότι έχασε σημαντικό έδαφος αλλά δεν σημαίνει ότι τέθηκε εκτός μάχης. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όπως είπα, και πιστεύω πως τα ντέρμπι θα παίξουν σημαντικό ρόλο».

Για το αν έχει φίλους στον Άρη: «Έχω φίλους που παίζουν στην ομάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον Γιαννίτση, που έφυγε, και με τον Σουνά. Γενικά, έχω κρατήσει επαφές».

Για το τι λένε οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας: «Πιστεύουν στην ομάδα τους αλλά νομίζω ότι αυτή την στιγμή δεν εξαρτάται από αυτούς. Δηλαδή και να πάρουν όλα τα παιχνίδια, πρέπει να προσπεράσουν δύο ομάδες. Είμαστε και εμείς και ο Πανσεραϊκός. Είναι δέκα τελικοί για όλες τις ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα της Γ΄ Εθνικής: «Εγώ πιστεύω ότι, με βάση το τι λέει ο κόσμος, εμείς έχουμε την καλύτερη ομάδα. Απλώς κάποια άτυχα αποτελέσματα, μας έφεραν στην δεύτερη θέση αυτή την στιγμή».

To Top