Tόμας για όλα! “Ο Άρης, ο κόσμος του και ο Γκάλης”

Ο Άρης θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να τερματίσει εκεί με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1, όπως τόνισε ο Τόρεϊ Τόμας. Ο Αμερικανός μίλησε για την ομάδα, τον κόσμο των κίτρινων, τον εαυτό του αλλά και τον Νίκο Γκάλη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά όσα είπε Αμερικανός πλέι μέικερ που ήταν καλεσμένος στο στούντιο του ιντερνετικού “Yellow Radio”:

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: “Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί που βρισκόμαστε ή να πάμε και ψηλότερα, αλλά δεν έχουμε θέσει κάποιον στόχο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πηγαίνουμε βδομάδα με τη βδομάδα και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Ακολουθεί μια τριάδα αγώνων απέναντι σε ομάδες, από τις οποίες χάσαμε στον πρώτο γύρο (σ.σ. Κόροιβος εντός, Κολοσσός εκτός και Πανιώνιος εντός), τους οποίους θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρηθούμε στην πρώτη τετράδα”.

Για την κατάσταση του μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν: “Πέρασα μια δύσκολη περίοδο το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά και νωρίτερα στη σεζόν. Τώρα όμως νιώθω πολύ καλά, έχω αφήσει πίσω τους τραυματισμούς και θέλω να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100% για να βοηθώ την ομάδα μου”.

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή που έκανα το καλοκαίρι να έρθω να παίξω στον Άρη και σ΄ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και σκληρό όπως το ελληνικό. Έχω παίξει μπάσκετ σε εννιά διαφορετικές χώρες και η Ελλάδα είναι η 10η. Αγωνίζομαι σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και χαίρομαι που αποτελώ μέλος της”.

Για τη γνωριμία του με τον Νίκο Γκάλη: “Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε παλιούς αγώνες του Άρη με τον Νίκο Γκάλη στη σύνθεση του από τις κασέτες που έφερε στην προπόνηση ο συνεργάτης του κόουτς, ο Σάββας Καμπερίδης. Όσοι δεν ξέραμε περί τίνος πρόκειται εντυπωσιαστήκαμε. Χάρηκα πολύ που τον γνώρισα στο τουρνουά, το οποίο διοργάνωσε η ομάδα προς τιμήν του πριν την έναρξη της σεζόν. Ήταν ένας πολύ μεγάλος σκόρερ και θα ήθελα να μπορούσα να παίξω συμπαίκτης μαζί του”.

Για τη σχέση του με τον κόσμο: “Ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός και μας δίνει μεγάλη ώθηση και ενέργεια στα εντός έδρας παιχνίδια. Δίνει όμως το “παρών” και στους αγώνες μακριά από την έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις πως έχει φίλους της ομάδας που σε στηρίζουν μακριά απο το “σπίτι” σου”.

Για το γεγονός ότι του αρέσει να επικοινωνεί με τον κόσμο με τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. “Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και προσπαθώ να το κάνω. Μοιράζομαι τα συναισθήματα μου και τις εμπειρίες μου με τον κόσμο και τους φίλους και μαθαίνουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και βλέπω κάποια πράγματα μεταξύ των οποίων και το μπάσκετ”.

To Top