Ένα-ένα τα βήματα, “καθαρίζει” σήμερα (PRESSARIS-Aποστολή-LIVE, 16:00) και μετά κοιτάει αλλού…

Τον Απόλλωνα Αρναίας αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) εκτός έδρας ο Άρης που στοχεύει στην τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, “διαγράφοντας” από το μυαλό του κάθε σκέψη για ενδεχόμενη βαθμολογική απώλεια, καθώς ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με τον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα του πρώην “κίτρινου”, Αντώνη Λεπιτσά, θα υποδεχθεί τον Άρη με την ψυχολογία της σε πολύ καλά επίπεδα μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες και την βαθμολογική “ανάσα” που πήρε στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Πολλές οι απουσίες για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που στο σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των Δημήτρη Σουνά και Δημήτρη Γκίνο που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες των Ελπίδων της Ελλάδας και την Αλβανίας αντίστοιχα, αλλά και τον Νίκο Γεωργιάδη που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει σήμερα την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η αποστολή του Άρη: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα».

To Top