“Ο Άρης την πίεση και το ψυχολογικό άγχος, ικανοποιημένοι και με ισοπαλία”

Ο ένας εκ των αρχηγών του Πανσερραϊκού, Γιώργος Σιάκκας μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη, τονίζοντας ότι οι “κίτρινοι” είναι αυτοί που έχουν το άγχος και την πίεση για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα “Metrosport”:

Για το παιχνίδι στο “Κλ. Βικελίδης”: “Είναι ένα ματς ντέρμπι στο οποίο θα κατεβούμε με στόχο τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί. Ο Άρης είναι η ομάδα που έχει την πίεση και το ψυχολογικό άγχος αφού βρίσκεται στο -4 από εμάς και πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. Από την άλλη εμείς ακόμη και με ισοπαλία θα είμαστε και πάλι στο +4 από τον Άρη οπότε θα έχουμε το πάνω χέρι”.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον Άρη: “Εκτιμώ ότι αυτό θα κριθεί στο πάθος, την αποφασιστικότητα και το ποιος θα εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος. Και εμείς και ο Άρης είμαστε δύο ποιοτικές ομάδες που χτίστηκαν με σκοπό την άνοδο. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη”.

Για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Βυζαντίου για την διαιτησία, τόνισε: «Ακούμε συνεχώς ότι ο Πανσερραϊκός ευνοείται από την διαιτησία. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό. Σχετικά με το χθεσινό ματς όσοι ήταν στο γήπεδο μπορούν να καταλάβουν τι έγινε. Η νίκη μας ήταν καθαρή. Παλέψαμε, δώσαμε την ψυχή μας και αξίζαμε τη νίκη στο 100%».

To Top