“Δεν ήταν εξ΄ αρχής στόχος η άνοδος. Το πιστέψαμε, όμως, και τα καταφέραμε!”

Ο αρχηγός των κιτρίνων και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανόδου στο χάντμπολ, Νίκος Παπαργυρίου, μίλησε για τη φετινή σεζόν και το αύριο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο διαδικτυακό Yellow Radio:

“Ο σύλλογος ξεκίνησε δειλά- δειλά από μια προσπάθεια του κύριου Γαγάτση, ο οποίος μάζεψε νεαρά παιδιά που απλά ήθελαν να κάνουν το χόμπι τους. Η ομάδα φτιάχτηκε από την αρχή καθώς πέρσι διαλυθήκαμε και δεν κατεβήκαμε στο πρωτάθλημα”.

Ποιος ήταν ο στόχος της φετινής χρονιάς; “Ο στόχος ήταν απλά να κάνουμε το χόμπι μας και στην πορεία, όταν είδαμε ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω, το πιστέψαμε και το καταφέραμε”.

Πόσο δύσκολη ήταν η χρονιά; “Ήταν αρκετά δύσκολη. Τα περισσότερα παιδιά είναι νεαρής ηλικίας, 17-18 χρονών αλλά υπήρχε θέληση και από αυτούς. Πολύ προσπάθεια, σκληρές προπονήσεις και καταφέραμε αυτό που καταφέραμε”.

Ποιος στήριξε οικονομικά την ομάδα; “Υπήρχε βοήθεια από τον Ερασιτέχνη και τον κύριο Οικονόμου, όπως και τον κ. Μπαϊρλή. Γενικά είχαμε αρκετή στήριξη”.

Για την στήριξη από τον κόσμο:” Δυστυχώς το χάντμπολ δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας. Γιατί το αύριο θα είναι πολύ δύσκολο”.

Για τις Ακαδημίες του Άρη: “Υπάρχουν Ακαδημίες, στις οποίες είμαι εγώ προπονητής και πολλές ομάδες της Α1 έχουν παίκτες στο ρόστερ από τις Ακαδημίες μας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά”.

Για το αύριο και την Α2: “Θα γίνουν προσθήκες παικτών θα επιστρέψουν και πολλοί παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί από εμάς σε άλλες ομάδες. Ο κύριος Γαγάτσης έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και για τη νέα σεζόν”.

Για το αν θα συνεχίσει σαν παίκτης ή προπονητής: “Όσο μπορώ να παίξω και αντέχω θα είμαι στον Άρη και θα τον βοηθάω όπως μπορώ. Γιατί να μην βοηθήσω αργότερα την ομάδα και από το πόστο του προπονητή ακόμα και στην Α1”.

To Top