ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δεβετζή στο PRESSARIS: “Η σχέση μου με τον Άρη, η αγάπη για τα παιδιά και το ενδεχόμενο συνεργασίας”

Ο Άρης μπήκε στη ζωή της Πηγής Δεβετζή την περασμένη Κυριακή, όταν και είδαμε την Ολυμπιονίκη να ντύνεται στα «κίτρινα» και να φωτογραφίζεται με κασκόλ και τη σημαία του συλλόγου.

Η «γνωριμία» αυτή της Δεβετζή με τον Άρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ‘τυχαία’: αφορμή στάθηκε η παρουσία ανθρώπων του συλλόγου εκείνη την ημέρα στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον τοπικό Εθνικό, οι οποίοι και συνάντησαν την Ολυμπιονίκη… μυώντας την στα «κιτρινόμαυρα».

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, αυτή ήταν μόνο η αφετηρία μιας δυνατής σχέσης, που ξεκινά μεταξύ των δύο πλευρών.

Άλλωστε, η από κοινού παρουσία τους χθες στο Μικτό Κέντρο ΑΜΕΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια αποδεικνύει πως η Ολυμπιονίκης αρχίζει και δένεται με τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με την Πηγή Δεβετζή, η οποία μοιράζει πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στη γενέτειρά της, την Αλεξανδρούπολη και την Αθήνα, για το «κιτρινόμαυρο μικρόβιο», αλλά και για το πώς μπορεί να εξελιχθεί σε επαγγελματικά επίπεδα αυτή η σχέση.

– Πώς μπήκε στη ζωή σου ο Άρης;

«Εντελώς τυχαία θα μπορούσα να πω. Συναντήθηκα στην Αλεξανδρούπολη με τον Αγγελο τον Μιρισλή και τον Πασχάλη τον Καραγιάννη και αυτό… ήταν. Πήγαμε, μάλιστα, μαζί και στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας και από τότε είμαστε σε επικοινωνία».

– Ντύθηκες όμως στα… κιτρινόμαυρα…

«Το έχω πει αρκετές φορές ότι υποστηρίζω όλο τον αθλητισμό και γιατί να μην φορέσω και το κασκόλ του Άρη»;

– Κάπως έτσι, λοιπόν, προέκυψε και η σας επίσκεψη στην Αλεξάνδρεια και στο Μικτό Κέντρο ΑΜΕΑ;

«Ναι… Βασικά εγώ ήμουν καλεσμένη εκεί και με πρωτοβουλία του Αγγελου, είπαμε ότι θα ήταν πολύ καλό να τα συνδυάσουμε και να κάνουμε μία από κοινού επίσκεψη”

– Τα συναισθήματα σου;

“Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄ αυτό, γιατί τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό το κέντρο το χάρηκαν πάρα πολύ, ήταν όμορφες ανθρώπινες στιγμές. Τους μοιράσαμε και δώρα του Άρη και ήταν κάτι που πραγματικά άξιζε».

– Να περιμένουμε να σε δούμε σύντομα στον Άρη;

«Ναι! Αυτό που συζητάμε είναι να υπάρξει μια πιο στενή συνεργασία μου με το τμήμα στίβου του συλλόγου, το οποίο έχει βγάλει σημαντικούς αθλητές στο παρελθόν. Ίσως και σε συνεργασία με κάποιους άλλους Ολυμπιονίκες…».

To Top