Δεν πάει Αθήνα ο Νέιμικ, μένει πίσω για θεραπεία

Χωρίς τον Ντρου Νέιμικ θα μεταβεί στην Αθήνα ο Άρης για τους δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Ήταν δεδομένο ότι ο Αμερικανός δεν θα αγωνιζόταν, αποφασίστηκε σήμερα πως είναι προτιμότερο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την θεραπεία του.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ από την ιστοσελίδα της “με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 27/5 στο ΣΕΦ (6:30μ.μ.).

Ο Δημήτρης Πρίφτης για ακόμα μία μέρα δεν είχε στη διάθεσή του τους Άντριου Νέιμικ, Όγκο Αντεγκμπόγιε και Γιάννη Καραθανάση. Οι δύο τελευταίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και ο πρώτος δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του μετά τη θλάση που υπέστη στη γάμπα.

Πριν από την προπόνηση το τεχνικό τιμ του Άρη ανέλυσε στους παίκτες τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας με τη βοήθεια του βίντεο. Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη (26/5) με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα”.

To Top