ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ρόβας: “Δώσαμε ότι είχαμε για τη νίκη-Έχουμε τα εφόδια για να πετύχουμε…”

Ο Βασίλης Ρόβας, μίλησε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τον Εορδαϊκό, αναφερόμενος στην πολύ καλή εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του, που υπερέβαλαν εαυτόν για να εξασφαλίσουν το “τρίποντο” με εννέα παίκτες: 

“Ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Με αυτά τα ματς χτίζουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Από μία φάση που μείναμε με δέκα παίκτες, δεχθήκαμε το γκολ και αναμενόμενα κλειστήκαμε πίσω. Ακόμα κι έτσι, έστω και με εννέα στη συνέχεια, δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη”.

Πόσο σας δυσκόλεψε ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος;

“Στα δύσκολα τερέν οι ποιοτικοί παίκτες βγάζουν το κάτι παραπάνω. Μία ομάδα που δεν είναι ποιοτική θα δυσκολευτεί. Με εννιά παίκτες, όμως, πρέπει να δώσεις το 200% για να κερδίσεις τον αγώνα”.

Δείχνεις ότι αγώνα με τον αγώνα βρίσκεις ρυθμό στο παιχνίδι σου. Σε αφήνει ικανοποιημένο;

“Όλα τα παιδιά σιγά-σιγά βρίσκουμε τον εαυτό μας. Τώρα θα λυθούν τα πόδια μας και όλα θα πάνε καλά για να χτίσουμε μία ομάδα μεγάλη για να έχουμε του χρόνου μία ανάλογη πορεία και να βρεθούμε δίχως προβλήματα στη φυσική μας θέση”.

Περνάει από το μυαλό σας η επόμενη σεζόν, από τη στιγμή που η άνοδος είναι πλέον πολύ κοντά;

“Κάθε παιχνίδι κοιτάμε να φύγουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία για να κοιτάξουμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Πρώτα ο Θεός του χρόνου θα βλέπουμε το ίδιο έργο. Η ομάδα θα είναι το ίδιο ποιοτική, με περισσότερους καλούς παίκτες. Θα διατηρήσουμε και εκεί το παιχνίδι πρωτοβουλίας. Σίγουρα θα έρθουν και τα άτυχα αποτελέσματα. Εκεί πρέπει να κρατήσουμε την ηρεμία μας και αυτή τη στιγμή έχουμε όλα τα εφόδια για να το επιτύχουμε”.

To Top