ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Παλέ από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ (video – photos)

Επίσκεψη από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ δέχθηκε η ομάδα του Άρη στην σημερινή πρωινή προπόνηση και είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν χαρά για άλλη μια φορά, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα (19/05) ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του. Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο «Nick Galis Hall» και είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να φωτογραφηθούν με τα μέλη της ομάδας μας.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά, από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε να λειτουργεί το 1969 και σήμερα στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 3.000 τμ σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 9 στρεμμάτων στους Ελαιώνες Πυλαίας.

Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση της κινητικής αναπηρίας και την αντιμετώπιση των αναπτυξιακών δυσκολιών. Τα προγράμματα αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ έχουν ολιστικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση, νευρομυικές παθήσεις, σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, εγκεφαλοπάθειες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νωτιαίου μυελού, μυελομηνιγγοκήλη, σκολίωση, κύφωση, βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

To Top