ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μαχρέζ

Μόνο βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ρίγιαντ Μαχρέζ στη Λέστερ, παρά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα τις «αλεπούδες» και τη Ρόμα, με τον Αλγερινό άσο να αυτοπροτείνεται στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Μπορεί ο Ρίγιαντ Μαχρέζ να αγωνίστηκε 90′ στην εναρκτήρια αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ, με την Λέστερ να ηττάται 4-3 από την Άρσεναλ, ωστόσο ο Αλγερινός εξτρέμ έχει καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει κάτοικος Λέστερ.

Η Ρόμα έφθασε μία ανάσα από την απόκτησή του συμφωνώντας σε όλα με τον ίδιο τον παίκτη, οι υπέρογκες απαιτήσεις της Λέστερ ωστόσο και η αξίωση 45 εκατομμυρίων ευρώ, «πάγωσαν» οριστικά τις συζητήσεις.

Έτσι, σύμφωνα με την «Sport», ο αγανακτισμένος και… φευγάτος Αλγερινός αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, που συνεχίζει να αναζητά τον αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ελπίζοντας ότι η αδιαμφισβήτητα ποιότητά του, σε συνάρτηση με το χαμηλό του κόστος, για τα δεδομένα των «μπλαουγκράνα», θα τον καταστήσουν μία ελκυστική περίπτωση για τους Καταλανούς.

To Top