ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Καββαδάς άνοιξε την πόρτα: “Εγώ είμαι εδώ και περιμένω! Ήθελα και θέλω να μείνω στον Άρη!”

Ο Βασίλης Καββαδάς άνοιξε ξανά την… πόρτα για την παραμονή του στον Άρη, υποστηρίζοντας ότι θέλει να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα και να παίξει υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στο Yellow Radio 92,8 και τόνισε αρχικά για το αν γνωρίζει πως ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον θέλει στην ομάδα: “Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς. Είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες μετά που ανέλαβε τον Άρη, μου είπε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και με τιμάει πολύ όλο αυτό. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του. Του εξήγησα πως έχει η κατάσταση, του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί  του και έδειξε κατανόηση. Πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως.

Για το αν έχει επαφές με την ΚΑΕ Άρης τόνισε: “Ήθελα και θέλω να φοράω την φανέλα του Άρη και γι’ αυτό δεν έβγαινα σε κανένα ΜΜΕ όλο το καλοκαίρι. Ναι, έχουμε επαφές με τον Άρη, είχαμε συζητήσει με την διοίκηση και μου δήλωνε το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και εμένα προσωπικά. Ξέρω που μπορεί να με φτάσει ο Άρης, αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση”.

Για το αν έχει μιλήσει για το πρόβλημα του στην ΚΑΕ είπε: “Φυσικά και έχω μιλήσει και μιλάω, τους έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση”.

Για το γιατί δεν έχει βρει ομάδα ακόμα είπε: “Δεν μπορώ να βρω ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος  ακόμα, ανήκω στον Άρη. Η προσφυγή έχει «τρέξει» κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί”.

Για το αν πιστεύει ο Άρης ότι μπορεί να προλάβει έστω και στο τελευταίο λεπτό είπε: “Μακάρι, εγώ είμαι εδώ και περιμένω”.

To Top