ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ερωτηματικό για Πλατέλλα και η “απάντηση” του Σπανού…

Η έλευση του Βαγγέλη Πλατέλλα στον Άρη, έρχεται να προσθέσει μία ακόμα επιλογή στις μέχρι στιγμής υπερπλήρης πτέρυγες της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης.

Ο Δημήτρης Σπανός αναγνωρίζει πως θα πρέπει αφενός να επιλέγει τους πιο έτοιμους και αφετέρου να διατηρεί τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Γι αυτό και ο 48χρονος κόουτς έχει την απάντηση στο ερώτημα: Πως θα “χωρέσει” στην ομάδα ο Πλατέλλας;

Ο Αιγιώτης προπονητής έχει σκεφτεί ως εναλλακτική επιλογή να χρησιμοποιήσει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, ακόμα και σε ρόλο «δεκαριού», θέση στην οποία μπορεί να αντεπεξέλθει, στηριζόμενος στην ποιότητα αλλά και την εμπειρία του.

Αυτό που έχει διαπιστώσει πως του λείπει από τους Στεφάνοβιτς και Λώττα, που έχουν επωμιστεί τη συγκεκριμένη θέση, είναι η φαντασία στο παιχνίδι τους και η “φρεσκάδα”. Στοιχεία, τα οποία χαρακτηρίζουν τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Συν του ότι είναι πολύ καλός στο “ένας με έναν”, οπότε θα έχει την δυνατότητα να βοηθήσει στο να “ξεκλειδώσουν” οι αντίπαλες άμυνες.

Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, καθώς η πράξη απέχει ακόμα πολύ. Άμεσα, θα ξεκινήσουν οι δοκιμές στις προπονήσεις, μόλις προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός.

 

 

To Top