ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Καμία πώληση της ΠΑΕ, μιλήσαμε για συνεργασία των ακαδημιών”

H δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από την συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη στις ΗΠΑ με τον ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλο και τον ιδιοκτήτη των Philadelfia Union Τζέι Σούγκαρμαν, έδωσε τροφή για πολλή συζήτηση και σχόλια.

Το PRESSARIS επικοινώνησε πριν από λίγο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να τοποθετηθεί σχετικά με την συνάντηση και τους λόγους της.

Όπως μας τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, ο οποίος ανέφερε ότι είναι στο εξωτερικό, χωρίς να διευκρινίσει σε ποιο μέρος: “Δεν υπάρχει θέμα πώλησης από εμάς ή αγοράς της ΠΑΕ Άρης από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκα φιλοξενούμενος στην σουίτα του κυρίου Παπαδόπουλου στο γήπεδο της Φιλαδέλφια και όντως συναντήθηκα με τον κύριο Σούγκαρμαν και κάποια στελέχη του. Ο Σούγκαρμαν είναι πράγματι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αλλά η συνάντηση που κάναμε έχει τεράστια απόσταση από μια πώληση της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα” για να συμπληρώσει:

“Ο κόσμος πρέπει να παραμείνει ήρεμος και ψύχραιμος, να μην τον μπερδεύουμε. Συζητήσαμε κάποιο ενδεχόμενο συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών της αμερικάνικης ομάδας και του Άρη, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, αλλά ουσιαστικά ήταν μια προσπάθεια να βγάλουμε τον Άρη έξω από τα ‘τείχη’ της Θεσσαλονίκης, μια παρουσία εξωστρέφειας. Μας φιλοξένησαν οι άνθρωποι, μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος τώρα να γίνεται συζήτηση για πώληση της ΠΑΕ και οτιδήποτε σχετικό. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο”.

To Top