ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός: “Σήμερα… μηδενίζουμε και ξεκινάμε από την αρχή! Κανένας εφησυχασμός…”

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, από την εμφάνιση και τη νίκη των ποδοσφαιριστών του επί της Αναγέννησης.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα: “Κλείνοντας τον πρώτο γύρο, μόνο χαρούμενοι θα είμαστε, ίσως κι ευτυχισμένοι. Κλείσαμε ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος με μία καλή συγκομιδή και καλά στατιστικά και με σήμερα ακόμα καλύτερα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι η διαφορά αυξάνεται και θέλουμε ακόμα παραπάνω να την αυξήσουμε, για να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν οργανισμός. Το παιχνίδι ήταν μονότονο αναφορικά με την κατοχή μπάλας και ευκαιρίες. Χωρίς να μας κάνει μία ευκαιρία ο αντίπαλος, όμως το ποδόσφαιρο, κρίνεται στο γκολ, αν το πετύχεις και να μην το δεχθείς. Κι εμείς σε αυτό ότι ότι δεν είμαστε καλοί, αλλά ακόμα δεν έχουμε δείξει ότι με μία φάση θα καθαρίσουμε το ματς. Εκεί θα επικεντρωθούμε ξανά. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί κάνουν τα παιδιά προσπάθεια σε κάθε ματς, μέχρι και μαθηματικά να πετύχουμε τον στόχο. Θέλω να πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο και νομίζω θα το κάνουμε. Συνεχίζουμε ξεκινώντας από τον Αιγινιακό”.

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Άρη φέτος: “Παίξαμε καλά, δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση. Η καλύτερη για μένα, είναι να παίζεις 90 λεπτά και να πετυχαίνεις τα γκολ τα κατάλληλα λεπτά. Η ομάδα είχε ρυθμό, ένταση, πάθος και υπομονή που είναι πολύ σημαντικό. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τέτοιους αντιπάλους, εκτός αν δεν παίξαμε καλά”.

Τι θα άλλαζε μετά από τον πρώτο γύρο: “Δεχόμενοι πέντε γκολ, από κανένα γκολ, δεν έχουμε χάσει βαθμούς. Αυτό είναι το κυριότερο. Κι όταν δεχθήκαμε, γυρίσαμε ματς, που δεν το περίμενε κανείς, όπως στον Εργοτέλη. Κάτι που θα άλλαζα, είναι να σκοράραμε πιο εύκολα, για να μας έφευγε πιο εύκολα η πίεση, που έχει ένα ματς, αναφορικά με τον χρόνο. Η ομάδα είναι έτσι δομημένη, που στο τέλος οι άλλοι φοβούνται κι εμείς είμαστε καλά”.

Kατέληξε, τονίζοντας: “Ίσως μπορούσαμε να έχουμε μερικούς βαθμούς παραπάνω, αλλά υπήρχαν ματς που μας βοήθησε η τύχη. Αλλά με την συγκομιδή, είμαστε όλο ευχαριστημένοι. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο, είναι να χαλαρώσει η ομάδα και δεν θέλω να το δω ποτέ αυτό. Αυτό το κομμάτι είναι το πιο δύσκολο. Να χαλαρώσουμε μόνο όταν πανηγυρίσουμε την άνοδο μαθηματικά. Σήμερα… μηδενίσαμε και ξεκινάμε αύριο για ένα ακόμα μισό πρωτάθλημα. Η διαχείριση των αποτελεσμάτων είναι το σημαντικότερο”.

 

To Top