ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σόουζα: “Μιλάει” στην καρδιά του κόσμου…

Ότι και να πει κανείς για τον Ούγκο Σόουζα φέτος είναι λίγο. Ακρογωνιαίος λίθος του φετινού οικοδομήματος, παίκτης που πρέπει οπωσδήποτε να μείνει και τη νέα σεζόν…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Πάθος, μαχητικότητα, μεγάλη ποιότητα. Μεριά από τα γνώριμα στοιχεία της ποδοσφαιρικής οντότητας του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος είναι παράλληλα και εξαιρετικός χαρακτήρας. Υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, σέβεται ανθρώπους και καταστάσεις. Το έχει αποδείξει άλλωστε και με τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον κόσμο του Άρη.

Το αν θα μείνει και την επόμενη χρονιά είναι κάτι που θα φανεί ξεκάθαρα το ποσεχές διάστημα. Ο ίδιος το θέλει, πόσω μάλλον ο Άρης.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει και μένει αν αποδειχθεί αν θα αποδώσουν καρπούς, προκειμένου να… ησυχάσει και ο κόσμος που θέλει την παραμονή του όσο τίποτα άλλο.

Το σίγουρο είναι πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής “μιλάει” στην καρδιά των φιλάθλων του Άρη, δίχως να “πουλάει” φθηνό οπαδιλίκι. Παρά μόνο με την αξία του, την αφοσίωσή του και την επιθυμια του να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του Άρη, πετυχαίνοντας τους στόχους της ομάδας.

Δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο κόσμος ήταν αυτός τον κράτησε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα. Νιώθει ότι κάτι χρωστάει, στη χειρότερη μόνο την άνοδο, προκειμένου να ξεπληρώσει ότι έχει του έχει προσφέρει σε αγάπη.

Και φέτος βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό…

To Top