ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Αιγίνιο για το 8ο διπλό σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Να αυξήσει το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών στα έξι ματς, θέλει σήμερα ο Άρης, απέναντι στον ανεβασμένο ψυχολογικά Αιγινιακό.

Το σύνολο του Δημήτρη Σπανού, θα αναζητήσει σήμερα στο Αιγίνιο, το ιδανικό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, θέλοντας να συνδυάσει αποτέλεσμα και απόδοση, δίνοντας μία συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι «κιτρινόμαυροι», με τον κόσμο στο πλευρό τους, έχουν ως στόχο να επιβάλλουν από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό τους, προκειμένου να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα και να «κλειδώσουν» από νωρίς το 15ο φετινό «τρίποντο». Ο Δημήτρης Σπανός μετρά μία επιστροφή, αυτή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου που εξέτισε στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Πασχάλη Κάσσο, αλλά και τον Πέτρο Κανακούδη.

Η αποστολή, αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης, Τσουμάνης.

To Top