ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαντί: “Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, λείπει ο Άρης από την Σούπερ λίγκα”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Άγγελος Χαντί μίλησε για την επιστροφή στις νίκες και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη:

Δόξα τω Θεώ μετά από κάποιες προσπάθειες άνοιξε ο λογαριασμός.

Ένα σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι:

Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα μας βάλανε κάποια προβλήματα, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε και εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες με χαρακτήρα, γιατί όταν πηγαίνεις με 0-0 στο ημίχρονο και έχεις δυο αρνητικά αποτελέσματα βγαίνεις και παίρνεις την νίκη, όλα πήγαν καλά και η ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο.

Πίεση υπάρχει και μέσω της εμφάνισης μας, γιατί δεν ήταν αυτό που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο, άλλα πιστεύουμε στην ομάδα μας και δουλέψαμε γι’ αυτό και το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα.

Για το επόμενο παιχνίδι με την  Παναχαϊκή:

Είναι ένα κομβικό παιχνίδι γιατί παίζεις με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, αλλά θα δούμε και το σημερινό αποτέλεσμα, ο Άρης είναι είτε 5 είτε 20 πόντους μπροστά, πάει για την νίκη, η Παναχαϊκή είναι μια οργανωμένη ομάδα, αλλά πάμε για τους βαθμούς όπως σε κάθε παιχνίδι, το όνομα του Άρη νομίζω ότι είναι συνισταμένο με νίκη.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Όπως έχω ξανά πει η Β’ εθνική είναι διαφορετική κατηγορία, βλέπουμε ότι ο Άρης έχει την υπεροχή σε όλα και να μην κερδίζει, αυτό είναι ένα πρόβλημα θα πρέπει να προσέξει ότι οι άλλες ομάδες παίζουν με τον Άρη και τα δίνουν όλα για να πάρουν το αποτέλεσμα και το βλέπεται και εσείς, ο Άρης δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα αυτή,  πρέπει να κάνει την δουλειά του χωρίς να επηρεάζεται από το οτιδήποτε.

Ένα σχόλιο για την διαιτησία:

Σαν ομάδα δεν μας αρέσει να ασχολούμαστε με την διαιτησία, αλλά σίγουρα σε επηρεάζει όταν κάποιος παίζει με τον κόπο του και αξίζει κάτι και δεν το παίρνει, αλλά εμείς συνεχίζουμε, κοιτάμε την ομάδα, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα ακόμα και έτσι.

Για το ροστερ και αν είναι το καλύτερο στην κατηγορία:

Σαφώς και είναι αλλά είναι απλό αν ανατρέξεις και δει κάποιος την ομάδα που είναι σε κάθε παιχνίδι, ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι και ότι σε κάθε αγώνα αλλάζει ανάλογα τις ανάγκες του παιχνιδιού, είναι πιο ποιοτικό, με παραστάσεις από Σούπερ Λίγκα αλλά σαν Άρης δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν, έχουμε το όνομα και τους ποδοσφαιριστές αλλά και οι άλλες ομάδες παλεύουν.

Για τον κόσμο και τη συμμετοχή του, που γεμίζει 15.000 κόσμο, ενώ σε όλη τη Σούπερ λίγκα δεν κόβουν τόσα εισιτήρια:

Τότε είπε εύστοχα χθες ο Νίκιτς. Είναι σπουδαίο. Όταν έχεις μια ομάδα που μαζεύει τόσο λαό και ο κόσμος διψάει για να σε βλέπει, είναι περιττό να πούμε πόσο λείπει ο Άρης από την Σούπερ Λίγκα.

Για τον Εργοτέλη και ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε:

Στον Εργοτέλη έπαιξα 5 χρόνια, ήμουν και αρχηγός και πιστέψτε με όταν ήμουν εγώ, ήταν μια ομάδα ευλογημένη που θα έχω πάντα στην καρδιά μου, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να πανηγυρίσω.

Για την συμμετοχή του με την Εθνική Ιορδανίας:

Φεύγω την Πέμπτη και δεν θα είμαι με την Παναχαϊκή και τον Κισσαμικό. Είναι προκριματικά για το ασιατικό κύπελλο στις 27 του μηνός. Θα ενημερώνομαι για τον Άρη και θα μαθαίνω τι κάνουμε. Δεν έχω να πω κάτι στους συμπαίκτες μου ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν.

Για την συμμετοχή του και τις επιλογές των παικτών:

Αυτή είναι δουλειά του προπονητή να αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, αλλά πολλοί πρέπει να σκεφτούν ότι δεν είναι εύκολο να μπεις στο κλίμα όταν έρχεσαι Γενάρη στην ομάδα και είναι διαφορετική η νοοτροπία του παιχνιδιού του Άρη από εκεί που έπαιζα εγώ  στον ΟΦΗ.

To Top