ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαντί: “Εχουμε ανάγκη τον κόσμο μας, πάμε για την πρώτη θέση”!

O Άγγελος Χαντί αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα, στο παιχνίδι του Άρη με την Δόξα Δράμας, αλλά και εκείνο με τον ΟΦΗ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στην σημερινή media day του Άρη στο Νέο Ρύσιο:

“Επέστρεψα και είμαι υγιής. Βλέπω την ομάδα μου στη πρώτη θέση με τον ΟΦΗ και σε πολύ κατάσταση”.

Για τον αγώνα της Κυριακής και τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα: 

“Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό. Εχουμε ανάγκη τον κόσμο μας. Έχουμε απέναντι μια φορμαρισμένη ομάδα και πρέπει να δείξουμε αυτό που ξέρουμε. Θέλω να δώσουμε την χαρά της νίκης στον κόσμο του Αρη.”

Για το αν με νίκη, κλειδώνει η υπόθεση άνοδος: 

“Αν δεν κλειδώσει μαθηματικά, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα έχουμε ένα μεγάλο αβαντάζ εμείς και ο ΟΦΗ”

Για την πρώτη θέση: 

“Από την πρώτη στιγμή, σαν Αρης παίζεις πάντα για την πρώτη θέση. Θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε τους παίκτες, τον προπονητή και την ποιότητα για να τα καταφέρουμε.”

Για την δυσκολία που αντιμετώπισε ο Αρης στα Χανιά και τις νίκες στα τελευταία λεπτά:

“Στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Ειδικά στη Β Εθνική, μια κατηγορία που δεν ανήκει ο ΑΡΗΣ, είναι δύσκολο να πετύχεις την ουσία κόντρα σε κλειστές άμυνες. Όταν ο ΑΡΗΣ επιστρέψει, τότε θα μιλήσουμε για καλό ποδόσφαιρο.”

Για τους αγώνες με την Εθνική Ιορδανίας:

” Με βοήθησε και σε θέμα ρυθμού αλλά και σε θέμα ψυχολογίας. Τα προκριματικά Ασιατικού κυπέλλου είναι πολύ σημαντικά. Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που κατάφερα να παίξω. Τώρα επέστρεψα και είμαι συγκεντρωμένος εδώ, στα παιχνίδια του Αρη.”

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ:

“Κοιτάμε πρώτα τη Δράμα. Μετά θα παίξουμε με μια καλοδουλεμένη και δυνατή ομάδα στην έδρα της όπως ο ΟΦΗ. Και εκείνο το παιχνίδι δίνει 3 βαθμούς. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, αλλά το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζει ο Αρης.”

To Top