“Χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη, δέος για τη φανέλα του Γκάλη στην οροφή του Παλέ”

Ο Μάριο Μπόνι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και η χαρά του είναι διπλή γιατί βρίσκεται στην αγαπημένη του πόλη όπου έζησε μεγάλες στιγμές αλλά και γιατί θα αγωνιστεί για πρώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των Βετεράνων που ξεκινά σήμερα. Ο «τρελός Ιταλός» περιέγραψε τα συναισθήματα που νιώθει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη. Δεν αποτελεί μυστικό πως αυτή η πόλη βρίσκεται στην καρδιά μου. Είναι πάντα ξεχωριστά και ιδιαίτερα τα συναισθήματα όταν βρίσκομαι στο Αλεξάνδρειο. Ήταν το πρώτο μέρος που επισκέφτηκα μετά την άφιξη μου για να χαιρετήσω τους φίλους μου. Αισθάνομαι πάντα θαυμασμό και δέος όταν αντικρίζω τα 21 λάβαρα στην οροφή του γηπέδου, στα δυο εκ των οποίων ήμουν κι εγώ παρών. Είχα την ευκαιρία όμως να δω για πρώτη φορά και τη φανέλα του Νίκου Γκάλη που ανέβηκε ψηλά μετά απ’ αυτή την σπουδαία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Άρης και συζητήθηκε τόσο πολύ.

Θα πάρω μέρος κι εγώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των Βετεράνων με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας 50+. Δήλωσα σ’ αυτή την κατηγορία γιατί τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για μένα. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ με την Εθνική της πατρίδας μου. Είμαι σίγουρος πως η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Η Θεσσαλονίκη αγαπά το μπάσκετ, το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και οι Έλληνες ξέρουν πως να διοργανώνουν με άρτιο τρόπο μεγάλα γεγονότα. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι αγώνες και να μπω στο γήπεδο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας δει στα γήπεδα που θα γίνουν τα παιχνίδια.

Τα χαιρετίσματα μου στους φίλους του Άρη και εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές».

To Top