Έβγαλε «μέταλλο» και…φωτίστηκε πάλι το Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης πήρε μια νίκη στο89’που ζυγίζει πολλά περισσότερα από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Έβγαλε «μέταλλο», από τις λίγες φορές φέτος, πήρε οξυγόνο και το πιο σημαντικό; Φωτίστηκε και πάλι το Κλεάνθης Βικελίδης!

Το γκολ του Κοέλιο στο89’επέστρεψε τα χαμόγελα και την λάμψη στα πρόσωπα των χιλιάδων Αρειανών, οι οποίοι έβαλαν στην άκρη πικρίες και στενοχώριες για μια ακόμη φορά, πήγαν στο γήπεδο και έβαλαν πλάτη για να φτάσει η ομάδα στην επιτυχία.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Φάμπρι, μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι (μια φιγούρα που ισορροπεί στην γραφικότητα και την γενικότερη αμφισβήτηση), αλλά περιέγραψε μέσα σε μια πρόταση τα όσα είδαμε την Κυριακή στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης: «Νίκησε η ομάδα που έδειξε τη μεγαλύτερη διάθεση. Οι παίκτες του Άρη άφησαν τη σάρκα τους στο γήπεδο».

Αυτό ήθελε ο κόσμος, αυτό επέβαλλαν οι ανάγκες αυτού του αγώνα. Δεν ήταν «τελικός» (στοίχειωσε αυτή λέξη…) γιατί οι τελικοί δίνουν τίτλους και γράφουν ιστορία, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένα παιχνίδι επιβίωσης με έναν μεγάλο νικητή: τον Άρη!

Δεν υπήρχαν περιθώρια για λόγια, υποσχέσεις και «θα». Ο Άρης χρειαζόταν πράξεις, γκολ, νίκη. Κι αυτή τη φορά τα κατάφερε δίνοντας μέχρι και τον τελευταίο λεπτό τον «υπέρ πάντων αγώνα».

Την Κυριακή αποδείχθηκε πώς μπορεί να σώσει την παρτίδα ο κιτρινόμαυρος σύλλογος: με συσπείρωση, πάθος, πίστη και μαχητικότητα μέχρι τέλους.

Κάποιοι προεξόφλησαν το τέλος του, αλλά αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Τίποτε δεν τέλειωσε, αλλά σίγουρα πολλά αρχίζουν από το βράδυ της Κυριακής για τον Άρη και το αγωνιστικό του στοίχημα. Πέρα, λοιπόν, από τους τρεις βαθμούς, ο Άρης πήρε πολλά περισσότερα. Ένας ολόκληρος λαός ανακουφίστηκε, γέλασε και πάλι! Ο Άρης έχει… σφυγμό, είναι «ζωντανός» μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει την προσπάθειά του να παραμείνει στην Σουπερλίγκα, αρκεί να είναι όπως την Κυριακή!

To Top