Ακυβερνησία τέλος! Διοίκηση απόψε το βράδυ

Το απόγευμα, ακόμη ένα απόγευμα, όλοι οι δρόμοι (πρέπει) να οδηγούν στο Βελλίδειο. Στις 5 μ.μ. ξεκινάει μια ακόμη κρίσιμη γενική συνέλευση, μόνο που αυτή τη φορά, κυριολεκτικά ο χρόνος τελείωσε. Η οικογένεια πρέπει να δώσει τέλος στην ακυβερνησία. Ένας και μοναδικός είναι ο δρόμος: διοίκηση απόψε το βράδυ!

Το ημερολόγιο δείχνει 21 Ιουνίου. Σε άλλες εποχές, οι κίτρινοι θα ολοκλήρωναν τις διακοπές τους, θα προγραμμάτιζαν την προετοιμασία, θα μιλούσαν για μεταγραφές, φιλικά, αγωνιστικά πλάνα.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης ουσιαστικά είναι ακέφαλος. Σε Κοινωνία Μελών και ΠΑΕ. Στη σημερινή γενική συνέλευση πρέπει να προκύψει άμεσα μια διοίκηση, διοικούσα επιτροπή, όπως θέλετε πείτε το, για την ΚΜΑ και την ΠΑΕ. Ο Άρης πρέπει να βγει από τα «καλώδια» και να αποκτήσει πραγματική επαφή με το οξυγόνο και τη ζωή. Να συνεχίζει να ζει και να υπάρχει, έστω και με τις πληγές ανοιχτές.

Η κατάσταση είναι τραγική, όσο και γνωστή:

– χρειάζονται άμεσα χρήματα για την εφορία και τους παίκτες που πρέπει να παραμείνουν για να υπάρχει ρόστερ και ομάδα. Χρήματα που ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

– χρειάζονται χρήματα για να διακανονιστούν οι προσφυγές. Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου εκδικάζονται οι προσφυγές Καστίγιο, Κατίδη, ενώ μέσα στην επόμενη βδομάδα θα βγουν αποφάσεις για τους Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Σηφάκη. Τα νούμερα είναι τεράστια και απαιτείται ρευστό.

Η σημερινή γενική συνέλευση οφείλει να έχει έναν μοναδικό προσανατολισμό: πως θα σταματήσει η ακυβερνησία, πως θα αποκτήσει ένα διοικητικό σώμα και ένα σχέδιο δράσης ο σύλλογος. Σήμερα αναμένεται να προκηρυχθούν παράλληλα και εκλογές σε ΚΜΑ και ΠΑΕ ώστε να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος.

Η χθεσινή παναρειανή συνάντηση κατέδειξε τις δυσκολίες. Δυστυχώς ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες ώρες η σύνθεση και η ενότητα βρίσκουν εμπόδια. Μπορούν όμως να ξεπεραστούν.

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να αναλυθούν όλες οι παράμετροι που συζητήθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης, δηλαδή:

1. Η συγκρότηση άμεσα διοίκησης ή διοικούσας επιτροπής. Σε αυτό το σενάριο αναμένεται να συμμετέχουν στο συμβούλιο εκτός από τον Αντώνη Ζαμπέτα και οι Άγγελος Σπυρίδων, Πάνος Στεφανίδης,  εκπρόσωπος του ΑΣ και ένας ακόμη που θα προκύψει στη σημερινή συνέλευση.

2. Να προσφύγει ο Άρης σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Από τη Δευτέρα, μάλιστα, όπως τονίστηκε. Μια λύση που είχε πολλούς υποστηρικτές, αλλά είχε και αντιρρήσεις.

3. Να μελετηθούν οι δυνατότητες υπαγωγής στο άρθρο 99. Μάλιστα παρουσιάστηκε διεξοδικά από τον Λάμπρο Σκόρδα επεξεργασμένο πλάνο με στοιχεία και αναλύσεις σχετικές με το συγκεκριμένο άρθρο. Η εξέλιξη αυτή είναι μια προοπτική που χρειάζεται χρόνο και θα αναζητηθεί, αφού προκύψει σήμερα μια πρώτη διοικητική λύση.

4. Να παραμείνει το παρόν σχήμα με τους Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Γρόλλιο και να ενισχυθεί με κάποιους ακόμη παράγοντες για να «τρέξει» την ομάδα. Εδώ προκύπτουν πολλές ενστάσεις.

5. Να καταφύγει ο σύλλογος στη λύση του δανείου, ως ενισχυτικού στην προσπάθεια, δάνειο που θα δώσει κάποιες σημαντικές οικονομικές ανάσες. Και αυτή η εξέλιξη είναι σε βάθος χρόνου.

Κρίσιμες ώρες, κρίσιμες καταστάσεις. Η ευθύνη των αποφάσεων πέφτει σε όλα τα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

 

 

To Top