Αφήστε τον Άρη να συνεχίσει με αξιοπρέπεια! Παραιτηθείτε τώρα!

Ο Άρης “έκαψε” και το τελευταίο του χαρτί στην Κομοτηνή. Γνώρισε μια ακόμη ταπεινωτική ήττα από τον Πανθρακικό, κόβοντας και την τελευταία ελπίδα για να παλέψει μέχρι τέλους, για την “τιμή των όπλων”. Τουλάχιστον αυτό που υποσχέθηκε ότι θα κάνει η διοίκηση Σκόρδα, ο προπονητής και οι παίκτες.

Μίλησαν και μιλούσαν όλοι για τη φανέλα, την ιστορία και την αξιοπρέπεια του Άρη, αλλά δυστυχώς, έδειξαν ότι την έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνη! Γράφοντας παράλληλα το όνομα τους στην πιο μαύρη σελίδα του συλλόγου. Ένα βάρος που θα κουβαλούν για όλη τους τη ζωή.

Σε ένα παιχνίδι όπου θύμιζε σε αρκετά σημεία… φιλικό, απέναντι σε μια ουσιαστικά αδιάφορη ομάδα (κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό), ο Άρης πρόδωσε τον κόσμο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του.

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, άλλες θεωρίες, ούτε υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Ούτε… “χαπάκια” αισιοδοξίας και εφησυχασμού. Το μήνυμα που διαχέεται, κι ενώ ο Άρης αιμορραγεί, με ανοιχτές πληγές, προδομένος από τους δικούς του ανθρώπους, είναι ένα και μοναδικό:

Αφήστε τον Άρη να συνεχίσει με αξιοπρέπεια! H διοίκηση Σκόρδα πρέπει να παραιτηθεί τώρα και να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα του συλλόγου! Με ειλικρίνεια και καθαρές θέσεις και προθέσεις και με απόλυτη διαφάνεια!

O Άρης πρέπει να κάνει μια ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ, να αποβάλλει ό,τι του προκάλεσε τη βαθιά κρίση, χωρίς συναισθηματισμούς, να δει τη σκληρή πραγματικότητα και να δρομολογήσει τις διαδικασίες για να ξαναγεννηθεί από την τέφρα του!

 

 

To Top