Ζητούνται άμεσα νίκες! Ο Ιανουάριος καθοριστικός για την επιβίωση!

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε για τον Άρη. Πάμπτωχη η συγκομιδή, όχι απλά φτωχή. Μόλις 13 βαθμούς μάζεψαν οι κίτρινοι. Άλλους τους πέταξαν στα… σκουπίδια, όπως πρόσφατα με την Ξάνθη ή τον Ατρόμητο, άλλοι χάθηκαν από αδυναμία, άλλοι… εκλάπησαν από τα διαιτητικά σφυρίγματα.

Θα μπορούσε ο Άρης να έχει τουλάχιστον 7-10 βαθμούς περισσότερους αυτήν την στιγμή. Να είναι πιο άνετος, πιο ήρεμος, πιο σίγουρος. Πληρώνει ακριβά το τίμημα της μη αδειοδότησης, του φτωχού ρόστερ, της παρουσίας πολλών νεαρών κι άπειρων παιδιών, όχι γιατί το επέλεξε, αλλά γιατί το επέβαλλαν τα εγκληματικά λάθη και η κακή διαχείριση των τελευταίων ετών. Δεν έχει όμως αυτούς τους βαθμούς και είναι τώρα με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Με τα “αν” και με τις “τηλεδικαστικές” αποφάσεις τύπου Βασιλάκη, οι βαθμοί δεν επιστρέφουν.

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπάρχει μπροστά η ρεβάνς του κυπέλλου με την Καλλιθέα στις 23 Δεκεμβρίου κι έπειτα ξεκινάει η τελική ευθεία, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Πανιώνιο στις 6 Ιανουαρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ξεκινάει με άλλα λόγια ο ανήφορος. Ένας “Γολγοθάς”.

Ο Ιανουάριος είναι «καυτός»! Τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του β’ γύρου θα είναι κομβικά για τη συνέχεια. Οι κίτρινοι υποδέχονται τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ και παίζουν εκτός με ΟΦΗ και Κέρκυρα. Αν η ομάδα καταφέρει να κάνει μία ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών θα μπορέσει να «ανασάνει», αλλιώς η θηλιά θα «σφίξει» ακόμη πιο πολύ, θα γίνει εφιάλτης…

Ο Άρης μετράει μόλις δυο νίκες στον πρώτο γύρο, με Κέρκυρα και Βέροια. Δεν έχασε από τους τρεις «μεγάλους» Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, αλλά επί της ουσίας πήρε μόλις τρεις βαθμούς.

Στον δεύτερο γύρο έχει επτά αγώνες στην έδρα του με Πανιώνιο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης. Ζητούνται άμεσα νίκες. Νίκες, βαθμοί, οξυγόνο.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το ξέρουν και τα… τσιμέντα στο Χαριλάου, αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να ενισχυθεί και σε ποιο βαθμό τι στιγμή που δεν έχει φορολογική ενημερότητα, ενώ μπορεί να αποκτήσει μόλις έναν Έλληνα ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ο Άρης μπαίνει στο 2013 λαβωμένος και με πολλά προβλήματα. Οι νέοι παίκτες χρειάζονται στήριξη, η ομάδα, όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια πρέπει να ενωθεί, έστω και τώρα. Πρέπει να αντέξει!

 

To Top