Η… μαγκιά υπάρχει! Ο δρόμος θα είναι πολύ ανηφορικός! Θέλει μαχητές! Ούτε λιγόψυχους, ούτε ξερόλες…

“Ο Άρης κέρδισε! Κέρδισε κόντρα σε όλους. Κόντρα στον Πανιώνιο, κόντρα στον Στυλιάρα, κόντρα στην ατυχία του, κόντρα στους τραυματισμούς! Και μάλιστα με ανατροπή! Το 2-1 για τους κίτρινους μέσα στη Νέα Σμύρνη με τις γκολάρες του Αγκάνθο και του Ουντότζι είναι η πρώτη νίκη της χρονιάς, είναι μια νίκη που έδειξε ότι αυτή η ομάδα μπορεί. Τώρα ξεκινάει το… έργο”.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Όχι δεν διαβάζεται λάθος. Αυτή ήταν η χθεσινή εισαγωγή για τον αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η ουσία σε 61 λέξεις. Ο Άρης δεν έγινε σε μια νύχτα… Μπαρτσελόνα, ούτε έλυσε ως δια μαγείας τα προβλήματά του. Η νίκη του, όμως, αυτή, όπως ήρθε, την ώρα και με τον τρόπο που ήρθε δίνει μια νέα δυναμική και γεμίζει με οξυγόνο τα “πνευμόνια” του κιτρινόμαυρου συλλόγου και με κουράγιο τον κόσμο του!

1. Η τύχη στέρησε πολλούς βαθμούς μέχρι σήμερα στον Άρη.

2. Η διαιτησία επίσης στέρησε πολλούς βαθμούς…

3. Η ποδοσφαιρική… αφέλεια των κίτρινων επίσης στέρησε βαθμούς, νίκες, αυτοπεποίθηση.

4. Οι άσχημοι χειρισμοί από το ξεκίνημα της χρονιάς σπατάλησαν εμφανίσεις, νίκες, ψυχολογία, ηρεμία…

Ο Άρης τελικά με την νίκη επί του Πανιωνίου… ρεφάρισε κάποια από τα παραπάνω. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Έχει πολύ δρόμο ακόμη! Τίποτε δεν τελείωσε. Όπως τίποτα δεν θα τελείωνε ακόμη κι αν έχανε ή αν έφευγε με ήττα από τη Νέα Σμύρνη. Ευτυχώς κέρδισε. Γιατί το άξιζε. Κέρδισε βαθμούς, ψυχολογία, οξυγόνο. Νίκησε την “γκρίνια”. Την ηττοπάθεια. Δεν τελείωσε…

Χωρίς μεγάλη μπάλα, αλλά ανατροπή με δέκα παίκτες, δεν το λες, ούτε είναι, μικρή υπόθεση! Δείχνει τουλάχιστον καρδιά, “καρύδια” και διάθεση. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά και αφοσίωση, είναι έτοιμοι οι κίτρινοι να βγάλουν το κάρο από την λάσπη, μετά από την νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης!

Το πιο σημαντικό είναι ότι κατάλαβαν οι παίκτες ότι μπορούν. Συνειδητοποίησαν ότι μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα με το θεό του πολέμου στο στήθος! Ήταν… μάγκες και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Μέχρι εκεί. ….

Ο δρόμος θα είναι πολύ ανηφορικός! Θέλει μαχητές! Ούτε λιγόψυχους, ούτε ξερόλες, ούτε προπονητές της κερκίδας! Απλά μαχητές!

To Top