“Μαθήματα” ποδοσφαιρικού εγωισμού από Τάτο και Ζαραδούκα!

Η κάμερα κάνει ζουμ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο Ανδρέας Τάτος φωνάζει ζητώντας να «τρέξει» η μπάλα, για να επιτεθεί ο Άρης, να παίξει τα… ρέστα του, να προλάβει το γκολ της νίκης, έστω και στο τέλος. Σε νεκρό χρόνο, να μείνει ζωντανός.

Λίγη ώρα, μετά ο Γιάννης Ζαραδούκας βγαίνει «μπροστά» στις δηλώσεις και δίνει το μήνυμα. Με νόημα. «Κάποιοι παίκτες πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Δεν μας τιμάει το 2-2 με την Κέρκυρα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα» λέει χαρακτηριστικά.

Δυο «εικόνες», δυο στιγμιότυπα που πρέπει να αναδειχθούν από τον αγώνα της Κέρκυρας, γιατί πολύ απλά, μπορούν να δώσουν ελπίδες, δύναμη και αισιοδοξία στον κόσμο του Άρη, σε όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, ότι θα «σωθεί η παρτίδα» στην πιο δύσκολη χρονιά της δεκαετίας. Ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις γι αυτό.

Δυο «εικόνες», δυο… χιλιάδες «λέξεις», οι οποίες συνδυάστηκαν με την απόδοση των παικτών αυτών στον αγωνιστικό χώρο. Έδειξαν ότι έχουν ποιότητα, αλλά και ποδοσφαιρικό εγωισμό, δεν συμβιβάζονται με τις ισοπαλίες, δεν «σηκώνουν» εύκολα τις ήττες κι όλα αυτά μπορούν να τους κάνουν όλους στον Άρη πιο αισιόδοξους.

Με ποδοσφαιρικό εγωισμό, ο Άρης θα έχει τύχη στα υπόλοιπα έντεκα παιχνίδια που απομένουν. Με εγωισμό που θα τους «σπρώχνει» στην διεκδίκηση της νίκης ακόμη κι αν παίζει με δέκα παίκτες. Ακόμη κι όταν ο διαιτητής ψάχνει αφορμή για να βγάλει την κάρτα από το τσεπάκι…

 

 

To Top