Με… ανοιχτά μάτια και κλειστά στόματα ομάδα, διοίκηση και κόσμος σε μια κρίσιμη και «καυτή» εβδομάδα!

 Ο Ανδρέας Τάτος μετράει λίγες βδομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δείχνει να έχει «πιάσει» το νόημα για το τι συμβαίνει και το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσει ο Άρης ώστε να έχει παρόν και μέλλον.

«Οι στιγμές αυτές είναι δύσκολες στιγμές για τον Αρη. Θέλω να το σεβαστείτε. Δεν θέλω να μιλήσω…» είπε όταν του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά τη βράβευσή του ως MVP του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δύσκολες στιγμές, με λίγα ή καλύτερα καθόλου λόγια, για τους κίτρινους, οι οποίοι βρίσκονται για δεύτερη φορά κάτω από τη γραμμή της παραμονής στην κατηγορία, μια κατάσταση που δημιουργεί σε όλους πίεση και ψυχολογική φόρτιση.

Ο Άρης στο Καραϊσκάκη έδειξε δυο πρόσωπα. Με αρκετά προβλήματα και τις γνωστές αδυναμίες στο πρώτο ημίχρονο, αδυναμίες οι οποίες τον έχουν αφήσει στην ουρά της βαθμολογίας. Αλλά από την άλλη με ένα δεύτερο ημίχρονο αρκετά πιο καλό και παραγωγικό, με ένα όμορφο γκολ και καλές στιγμές που έδωσαν κουράγιο και πίστη για τη συνέχεια.

Δεν πρέπει κανείς να σταθεί περισσότερο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που έρχεται ένα παιχνίδι «δίχως αύριο», όπως αυτό με τη Βέροια, την ερχόμενη Δευτέρα, όπου οι κίτρινοι χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ την εκτός έδρας νίκη, την πρώτη νίκη μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης στη μάχη της επιβίωσης. Για το παιχνίδι αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά περισσότερα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η αφετηρία όλων σε κάθε περίπτωση είναι μια: ομάδα, διοίκηση και κόσμος θα πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια (και γιατί όχι και τα αυτιά) τους, αλλά και κλειστά τα στόματα, για να περάσουν από τη θεωρία του «θέλω να σωθώ», στην πράξη του «σώζομαι». Ο Άρης οφείλει να φύγει νικητής (ή έστω να μην χάσει) στη Βέροια. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει η ομάδα να σταθεί στο ύψος της πάνω στο χορτάρι, αλλά και η διοίκηση να την προστατεύσει με κάθε τρόπο, σε κάθε τρόπο…

Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε ότι και ο κόσμος θα χρειαστεί να έχει καθαρό μυαλό και να μην πέσει σε παγίδες, ειδικά εκείνοι που θα είναι παρόντες στη «μάχη» της Βέροιας.

Ξημέρωσε μια κρίσιμη βδομάδα για τον Άρη. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά, αρκεί να υπάρχει ενότητα και αποφασιστικότητα…

To Top