Οι “κόκκινες γραμμές” των φορέων του Άρη (άνοδος, εκκαθάριση, θέμα προέδρων και ΤΑΑ) ενόψει του Μαΐου

Η αντίστροφη μέτρηση για την γενική συνέλευση της 5ης Φεβρουαρίου στον Ερασιτέχνη έχει ξεκινήσει. Γενική συνέλευση στην οποία θα επικυρωθεί η ανάθεση του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη στην οικογένεια Καλαϊτζίδη, αλλά και θα τεθεί επί τάπητος μια σειρά άλλων θεμάτων για την “επόμενη μέρα” του συλλόγου.

Πέρα από τις όποιες ζυμώσεις γίνονται εντός κι εκτός διοικητικού συμβουλίου, στον Ερασιτέχνη Άρη τονίζεται με έμφαση ότι στην προοπτική της επιστροφής της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες τον Μάιο, υπάρχουν συγκεκριμένες “κόκκινες γραμμές” όπως καθορίστηκαν στις αρχές του έτους παρουσία των θεσμικών φορέων του συλλόγου.

“Κόκκινες γραμμές” που αναφέρονται στα εξής (αδιαπραγμάτευτα, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από επίσημα χείλη τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου μέσα στα γραφεία της οδού Αλκμήνης):

– Η άνοδος της ομάδας στην επόμενη κατηγορία.

– Η ολοκλήρωση της ειδικής εκκαθάρισης, ώστε να απαλλαχθεί η ΠΑΕ από τα βάρη των χρεών των προηγούμενων χρόνων.

– Οι πρόεδροι που έβαλαν την υπογραφή τους στην εκκαθάριση θα είναι παρόντες στον σύλλογο μέχρι το τέλος της διαδικασίας, για ευνόητους λόγους.

– Το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι τον Μάιο δεν θα μπει στη διαδικασία δημιουργίας ΤΑΑ (Τμήμα Αμειβομενών Αθλητών). O σύλλογος θα είναι αυτός που θα βάλει τους όρους του παιχνιδιού, χωρίς… υποθήκες και με γνώμονα την λογική “ο Άρης πάνω από τα πρόσωπα”, ώστε να έχει τα περισσότερα δυνατά οφέλη.

Αυτά συμφωνήθηκαν από τους φορείς, “κόκκινες γραμμές” που αναμένεται να διατηρηθούν και στην πράξη, με τελικό ορίζοντα τον Μάιο ο Άρης να μην αλλάξει απλά αγωνιστικά κατηγορία, αλλά και επίπεδο διοικητικά…

To Top