Ο Άρης έχει 3.000 διαρκείας. Θέλει τουλάχιστον 6.000 για να… υπάρχει!

Ο Άρης έχει προβλήματα. Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν μεγαλύτερα και το απέδειξε αυτό η ανακοίνωση της ΕΕΑ, όπου μόλις πέντε ομάδες έχουν πάρει την άδεια. Ή καλύτερα να το αποτυπώσουμε αλλιώς: έντεκα (11) δεν την πήραν.

Ο κόσμος του Άρη δεν ασχολείται με τις άλλες ομάδες. Και καλά κάνει. Ασχολείται μόνο με αυτά που γίνονται στο «σπίτι» του. Το πρόβλημα του Άρη έχει αυτήν τη στιγμή καταγραφεί: η ΠΑΕ θέλει και πρέπει να πάρει φορολογική ενημερότητα για να χρησιμοποιήσει τις μεταγραφές, για να έχει αγωνιστική οντότητα, παρόν και μέλλον.

Αυτό μεταφράζεται σε ένα ποσό που ξεπερνάει τα 300.000 ευρώ, αφού ήδη υπάρχουν κάποια σημαντικά ποσά που συγκεντρώθηκαν. Ο Αλέκος Κατσιαούνης το αποτύπωσε πιο συγκεκριμένα: «Στα ταμεία υπάρχει ένα συνολικό κενό 350.000 ευρώ ποσό που δεν μπορεί να μας καταστρέψει αλλά αν πρέπει να κάνουμε πράξη κάποια πράγματα. Από κινήσεις που έχουν γίνει μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό αλλά μας λείπουν αυτά τα χρήματα».

Ένα το κρατούμενο.

Η ΠΑΕ Άρης έδωσε αρκετά διαρκείας. Το ακριβές νούμερο μέχρι χθες ήταν ταμπού. Η Κοινωνία Μελών το αποτύπωσε εμμέσως πλην σαφώς στην ανακοίνωση. Περίπου 3.000 διαρκείας έχουν διατεθεί.

Το δεύτερο κρατούμενο.

Σήμερα στις 7μ.μ. το απόγευμα ο Άρης παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν υπάρχουν εισιτήρια, γιατί αυτό δεν ήταν… τεχνικά δυνατό χωρίς την ενημερότητα. Όμως ο κόσμος (αυτός που έβαλε τόσες φορές πλάτη, έκανε θυσίες, κουράστηκε να δίνει…) μπορεί να βοηθήσει. Τρόπος υπάρχει. «Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά υπάρχουνε κουπόνια των 10 Ευρώ , πωλούνται οι πανσυνδεσμίτικες μπλούζες και φυσικά συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

ΝΤΟΥ και VAMOS μαζί λοιπόν αδέρφια εμείς και μόνο εμείς είμαστε η λύση στα προβλήματα του συλλόγου…» όπως το αποτύπωσε ο Super 3 στην ανακοίνωσή του.

Κρατούμενο νούμερο τρία.

Αυτή είναι η κατάσταση. Δύσκολη; Ναι. Ανηφορική; Ναι. Όμως εύκολα κατανοητή. Ο Άρης πριν δυο, τρία χρόνια είχε πάνω από 9.000 διαρκείας, έφτασε και πολλά περισσότερα. Τότε υπήρχε λάμψη και φως. Σήμερα που κινδυνεύει με πλήρη εξαφάνιση και αφανισμό θέλει να κάνει ένα θεωρητικά εφικτό βήμα: με 6.000 διαρκείας ο Άρης θα έχει οξυγόνο και ζωή. Με 7.000 θα έχει πολύ περισσότερο…

Αυτή είναι η λύση σήμερα για να υπάρχει αύριο. Όποιος θέλει μπορεί να το καταλάβει… Ειδικά αυτοί που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή της χώρας, με τη κάθοδο πάνω από 25.000 Αρειανών στο ΟΑΚΑ της Αθήνας.

 

To Top