Ο Αγκάνθο ξέρει τι θέλει, ο Άρης ξέρει ότι τον… θέλει, αλλά η επιβίωση προηγείται!

Ο Άρης στη δεδομένη χρονική στιγμή οφείλει να παραμένει συγκεντρωμένος στο διπλό στόχο. Στη διοικητική εξυγίανση και στην αγωνιστική επιβίωση, στην πιο δύσκολη χρονιά της δεκαετίας. Ίσως και στην πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών.

Σε πολλές συνεντεύξεις ο Νταβίντ Αγκάνθο ομολόγησε ότι θα ήθελε να συνεχίσει στον Άρη. Το επανέλαβε στην… «ανάκριση» του από σπουδαστές ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, έβαλε (ευχάριστες) φωτιές λέγοντας ότι: «Ναι, θα το ήθελα να μείνω! Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση και πιστεύω πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα μείνω και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Και η διοίκηση μου δείχνει ότι το θέλει πολύ, αλλά κι εγώ έχω την ίδια επιθυμία. Έχουν γίνει ήδη οι αρχικές κουβέντες και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το οικονομικό σκέλος. Πιστεύω όμως ότι θα προχωρήσουμε».

Τι άλλο να πει παραπάνω; Ο Ισπανός το ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει. Ο Αρης τον θέλει τουλάχιστον, αυτό δείχνει η λογική και η καρδιά. Αυτό δείχνει και η κινητικότητα που υπάρχει. Οι σκέψεις είναι για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Όμως, η επιβίωση της ομάδας προηγείται. Οι κίτρινοι θέλουν νίκες (και) με τη βοήθεια του Αγκάνθο, προκειμένου να συνεχίζουν να υπάρχουν. Ο βασικός στόχος είναι αυτός και από κει και πέρα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση στο τελικό στάδιο.

Ο Αγκάνθο ξεκαθάρισε τι θέλει. Η κιτρινόμαυρη οικογένεια, επίσης, ξέρει κι αυτή τι θέλει. Οπότε όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σωστή στιγμή και κάτω από τις σωστές συνθήκες. Μέχρι τότε; Η… Κέρκυρα και τα άλλα παιχνίδια δεν «μπορούν να περιμένουν».

To Top