Σε ένα τέτοιο αγωνιστικό… “βατερλό” ευθύνες έχει και ο Καλαϊτζίδης

Ο Άρης έζησε μια ήττα “ντροπής” την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο. Μπορεί να υπάρχουν οι δικαιολογίες των όσων έγιναν τον περασμένο καλοκαίρι, να χάθηκε τεράστιος χρόνος, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι εκείνο να χάνει η ομάδα με κατεβασμένα τα χέρια από τον Καμπανιακό υπάρχει τεράστια απόσταση.

Ήταν ένα αγωνιστικό… “βατερλό”, όλη η οικογένεια του Άρη θα πρέπει να βρει τους τρόπους να διορθώσει τα λάθη της και να προχωρήσει πιο δυνατή. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες και ελαφρυντικά. Θα χάσει τον δρόμο.

Ευθύνες υπάρχουν όταν χάνεις με 3-0 από την συμπαθή κατ’ άλλα ομάδα της Χαλάστρας. Ευθύνες έχει και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος έχει και τον αγωνιστικό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, εδώ και μήνες, ως προπονητής και ως μάνατζερ.

Μπορεί να είδε και να έζησε κι αυτός πράματα και θάματα σε αυτό το διάστημα, αλλά ήταν αυτός που είχε τον περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του και γνωρίζει θεωρητικά καλύτερα από τον καθένα τις αδυναμίες της ομάδας, ετοιμάζοντας την ομάδα θεωρητικά αρχικά για τη Β’ εθνική μέχρι τις 25 Αυγούστου, πέρα από τη μαζική φυγή παικτών από την ομάδα που είχαν συμβόλαια.

Ο ίδιος αναφερόταν για ομάδα που “χτίζεται” για τη Football League, αλλά και τη Σούπερ λίγκα. Μόνο αυτήν την εικόνα δεν έδειξε την Κυριακή ο Άρης. Ο ίδιος μίλησε για ένα δημιούργημα-ντροπή, προφανώς υπό το βάρος της ήττας. Δικαιολογίες τύπου διαιτησίας δεν μπορεί να σταθούν σε μια τέτοια βαριά ήττα.

Οφείλει να βρει μαζί με τους συνεργάτες του, τους τρόπους για να αναστραφεί άμεσα η κατάσταση, με ένα και μοναδικό κίνητρο: το καλό της ομάδας και την υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

To Top