“Σκασμένος” ο κόσμος! Νιώστε τον: διοίκηση, προπονητές, παίκτες και σταματήστε τον κατήφορο!

Ποτέ τα τελευταία χρόνια, στα χρονικά όλου του Άρη, δεν πρέπει να υπήρχε τέτοια σωρεία ηττών. Ήττες συνεχόμενες, “μαχαιριές” στην ήδη πληγωμένη περηφάνια του κόσμου. Πέντε ήττες σε έξι αγώνες είναι ένα αρνητικό σερί που δημιουργεί πικρία, οργή, προβληματισμό, πόνο, αγανάκτηση στους φιλάθλους, στην οικογένεια του Άρη!

Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα την χρονιά. Εκ του αποτελέσματος πια είναι φανερό ότι έγινε σωρεία λαθών το καλοκαίρι, στο στήσιμο της ομάδας, στην επιλογή τεχνικού διδύμου (Χατζηνικολάου, Μούτας), στην… αύρα που “ποτίστηκε” από το πρώτο λεπτό της προετοιμασίας η προσπάθεια αυτή.

Λάθη που μεγεθύνονται μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο που δρα ο Άρης τα τελευταία δυο χρόνια, κουβαλώντας τις “παλιές του αμαρτίες”: με χρέη 32 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς αδειοδότηση, με περιορισμό μεταγραφών, μια υπερπροσπάθεια για την υπαγωγή στο άρθρο 99, αλλά και καχυποψία και απαξίωση των πάντων, όσο δεν έχει δοθεί στο φως της δημοσιότητας ο οικονομικός έλεγχος, για τα “εγκλήματα” του (πρόσφατου) παρελθόντος.

Βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτεμβρίου, με μια ομάδα που προσπαθεί να βρει ακόμη την ταυτότητα της, δείχνει μεν εδώ και 2-3 παιχνίδια σημάδια βελτίωσης, αλλά με μια γενική εικόνα που δείχνει πολλές ακόμη αδυναμίες και δεν έχει “μιλήσει” στην καρδιά της κερκίδας.

Το καμπανάκι έχει χτυπήσει για τα καλά. Ο κόσμος είναι “σκασμένος” από τα αλλεπάλληλα πικρά ποτήρια. Εκ των πραγμάτων μέχρι τον Ιανουάριο ο Άρης θα βαδίσει με το υπάρχον ρόστερ, με τους παίκτες που έχει και το υλικό που διαθέτει. Αυτή η ομάδα αγωνιστικά καλείται να ξεκολλήσει το “κάρο από την λάσπη”, από τον πάτο της βαθμολογίας.

Προς το παρόν, ο δρόμος είναι ένας για την ομάδα του Άρη, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και κυρίως τη διοίκηση της ομάδας: να νιώσουν τον κόσμο αυτόν. Και να δώσουν το 1000% των δυνάμεων του για να βγει η ομάδα από το τούνελ.

“Σκασμένος” ο κόσμος και δικαιολογημένα! Νιώστε τον, σταματήστε τον κατήφορο και σώστε την παρτίδα! Όσο υπάρχει χρόνος και αντοχές…

To Top