Τα ονόματα δίνουν την ελπίδα, τα χρήματα δίνουν την λύση!

Η πρώτη κίνηση έγινε… Η πρώτη σπίθα άναψε, μετά την  πρωτοβουλία του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών και της συνάντησης που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της Τρίτης. Συνάντηση με στόχο τη δημιουργία παναρειανού σχήματος σωτηρίας… To πρώτο βήμα έγινε, κατά γενική ομολογία όλων!

Όπως σημείωσε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του το PRESSARIS λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε μια ευρεία συνάντηση παραγόντων στο ξενοδοχείο Porto Palace… Στη συνάντηση αυτή μπήκε στο τραπέζι, το θέμα της άμεσης βοήθειας του συλλόγου, προκειμένου να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα και τις ανοιχτές πληγές…

Στόχος είναι δημιουργηθεί ένα γκρουπ επιχειρηματιών που θα δώσει λύση στο πρόβλημα ρευστότητας, αλλά θα δείξει και τον δρόμο και σε άλλους επιχειρηματίες που αυτή τη στιγμή είναι…μακριά από την ομάδα. Βασική επιδίωξη να βάλουν από 50.000 ευρώ, να ενώσουν τις «δυνάμεις» τους και να βγάλουν το «καράβι» από τα βράχια, ώστε να οδηγηθεί σε ήρεμα νερά.

Όπως είναι γνωστό, η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη μια τα ξημερώματα, δηλαδή κράτησε περίπου τρεις ώρες. Το παρών έδωσαν πάνω από 15 παράγοντες…

Την ανακοίνωση που επακολούθησε της συνάντησης «προσυπέγραψαν» οι Θανάσης Τζεβελέκης, Ντίμης Παπαϊωάννου, Στράτος Ευγενίου, Γιώργος Μαρμούρης, Λεωνίδας Μπάκουρας, Δημήτρης Μαμαδάς, Γιώργος Μαργιόγλου, Ηλίας Φίτζιος, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, Στάθης Ρούσσος, ενώ δήλωσαν παρόντα και άλλα επιφανή μέλη της οικογένειας του Άρη, μεταξύ αυτών και οι Μιχάλης Ζορπίδης και Αλέξης Αντωνιάδης.

Στη συνάντηση δεν ήταν παρών ο Λάμπρος Γράντας αν και είχε δημιουργηθεί αρχικά η εντύπωση ότι θα συμμετέχει στη συζήτηση, αλλά όπως λέγεται θα κληθεί και αυτός να συμμετέχει ενεργά πλέον στην προσπάθεια. Και δεν θα είναι ο μόνος.

Αυτό λέει το ρεπορτάζ… Από κει και πέρα το τοπίο είναι συγκεκριμένο.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση. Τα ονόματα δίνουν μια βάσιμη ελπίδα, ότι η σπίθα αυτή, μπορεί να εξελιχθεί σε κιτρινόμαυρη φλόγα. Τα χρήματα, βέβαια, θα δώσουν την λύση. Ξεκάθαρα πράγματα. Οι παράγοντες μίλησαν για σημαντικές έννοιες: αλλαγή σελίδας, συσπείρωση, επανεκκίνηση, οικονομική βοήθεια.

Οι κρίσιμες ώρες που περνάει ο Άρης επιβάλλουν την συμμετοχή από όλους. Τόσο οι βετεράνοι, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ ξεκίνησαν μια ακόμη προσπάθεια για να τελεσφορήσουν οι επαφές τους… Έστω κι αν χάθηκε πολύτιμο έδαφος, έστω κι αν σπαταλήθηκε υπερπολύτιμος χρόνος. Το καράβι πρέπει να σωθεί και αυτό πρέπει να γίνει με την συμμετοχή όλων…

 

 

 

To Top