Το… εξάποντο με την ΑΕΚ απαιτεί πολεμιστές την ομάδα και τον κόσμο

Ο Άρης προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της απώλειας ενός δικού του παιδιού, όπως ήταν ο Άγγελος Τσιπούρας και να δει κατάματα και ρεαλιστικά την αγωνιστική πραγματικότητα. Την Κυριακή το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι από αυτά που όχι άδικα χαρακτηρίζονται «ο θάνατός σου, η ζωή μου»!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης είπε τα πράγματα απλά, λιτά και ουσιαστικά: «ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι η μισή χρονιά για τον Άρη». Το αυτονόητο. Δεν χρειάζεται να επιβαρυνθούν με μεγαλύτερη πίεση ή άγχος τα νέα παιδιά της ομάδας, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Η νίκη επί της ΑΕΚ την Κυριακή είναι νίκη «έξι πόντων». Η κατάκτησή της απαιτεί πολεμιστές. Σε κάθε γωνιά του γηπέδου, στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες, στις διοικητικές θέσεις, ακόμη και στη θέση εκείνου που πουλάει τα… εισιτήρια του αγώνα ή εκείνου που θα χαράξει τις… γραμμές στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Πολεμιστές και πάνω από όλα ενωμένους τους πάντες σε αυτό το παιχνίδι. Πριν το επόμενο…

Δεν χρειάζεται να ξαναπούμε πόσο πληγωμένος και προδομένος νιώθει ο κόσμος του Άρη (και όχι άδικα). Η ίδια του η ομάδα, η ίδια του η ποδοσφαιρική οικογένεια δοκιμάζεται σε ένα παιχνίδι, πραγματικό τελικό. Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς, λοιπόν, τη σημασία της ανάγκης να βρεθούν όλοι μαζικά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Να βρεθούν σε θέσεις μάχης για το… εξάποντο!

To Top