Sold out στα διαρκείας για «να έχεις αυτό που αγαπάς»!

«Ο κόσμος μας δίνει κουράγιο», «οι φίλαθλοι ανταποκρίνονται», «για μια ακόμη φορά αυτός ο κόσμος βάζει πλάτη…». Λόγια που βγαίνουν αυθόρμητα από τα χείλη όλων όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Άρη, τώρα που παλεύουν για να ξεκολλήσουν το κιτρινόμαυρο καράβι από τα βράχια.

Η διάθεση των διαρκείας ξεκίνησε από τη Δευτέρα, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται.

Παρά τις πικρίες του για τα όσα έγιναν ειδικά τους τελευταίους μήνες και βύθισαν την ομάδα σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Παρά τον προβληματισμό, την οργή του για το τι του έλεγαν και το τι γινόταν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που έχει καθηλώσει μια ολόκληρη χώρα στα προβλήματα και την παρακμή.

Ο κόσμος του Άρη συνειδητοποιεί ότι για να έχει ζωή αυτό που αγαπά, ο ίδιος ο σύλλογος, για να έχει πνοή και ο ίδιος ως φίλαθλος, πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη. Αυτό δεν αλλάζει. Δεν γίνεται, αλλιώς.

Ο πήχης ανέβηκε ψηλά σε ότι αφορά τον βασικό στόχο των διαρκείας. Ή για να το πούμε πιο σωστά, οι μεγάλες ανάγκες, οι δεκάδες ανοιχτές πληγές, ανέβασαν ψηλά τον πήχη, σε ότι αφορά το τελικό νούμερο των διαρκείας, το μεγάλο στοίχημα.

Οι τιμές είναι προσιτές, οι φιλοδοξίες εκ των πραγμάτων οδηγούν σε έναν αριθμό που αγγίζει τα 15.000 διαρκείας. Είναι ένα νούμερο εφικτό, αν σκεφτεί κανείς ότι πληρώνοντας πολύ περισσότερα χρήματα πριν δυο χρόνια, κατέβηκαν στην Αθήνα 30.000 άνθρωποι για να ζήσουν την χαρά ενός τίτλου, μόλις για ένα παιχνίδι, έστω κι αν ήταν τελικός.

Στην προκειμένη περίπτωση η ίδια η ύπαρξη του Άρη μπορεί να αποτελεί ένα πολύ πιο ισχυρό κίνητρο. Για όλον τον κόσμο, για όλους τους χιλιάδες πιστούς φίλους των κίτρινων, τα 15.000 διαρκείας θα μπορούσε να είναι μια ρεαλιστική εξέλιξη.

Για τις τεράστιες ανάγκες της ομάδας και για όσους βάζουν πράγματι ψηλά τον πήχη, το… sold out στα διαρκείας θα πρέπει να είναι ο στόχος της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Ο κόσμος του Άρη μπορεί να το καταφέρει και αυτό, δίνοντας το φιλί της ζωής στην αγαπημένη του ομάδα.

ΥΓ: Οι ιδιαίτερα φιλικοί στους κίτρινους φίλαθλοι της Ντόρτμουντ έδειξαν ότι «όταν αγαπάς μια ομάδα μπορείς κάνεις θαύματα». Μετά το περσινό ρεκόρ των 45.000 εισιτηρίων διαρκείας, ο πήχης έχει ήδη ανέβει φέτος, αφού έχουν διατεθεί 53.500 εισιτήρια και είναι δεδομένο ότι το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» θα είναι και στη νέα σεζόν κατάμεστο, κάθε φορά…

Σίγουρα, είναι άλλα τα μεγέθη. Όμως είναι ένας δρόμος που δείχνει πολλά. Από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» μέχρι το Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top