ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tη μια ο χρυσός, την άλλη ο “άσωτος υιός”, αύριο ο… Τέρης Χρυσός, ενώ ο Άρης παίζει για τη ζωή του!

Μπήκαμε στην… κατηφόρα της πιο κρίσιμης (εκ του αποτελέσματος) εβδομάδας του Άρη. Μια σειρά από τεράστια λάθη χρόνων που κορυφώθηκαν φέτος -και ενώ τους τελευταίους μήνες δεν επιτεύχθηκε η αναστροφή της κατάστασης με τον Άρη τελευταίο στη βαθμολογία- οι κίτρινοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο – εφόσον υπάρχει κι άλλη ευκαιρία) κόντρα στον Πλατανιά.

Την ώρα που επικρατεί κινητοποίηση και ξεσηκωμός στη συμπαθή (κατ΄άλλα) συνοικία των Χανίων κι ενώ προηγήθηκε η ανακοίνωση-ευχαριστήριο-θαυμασμός για τον μόνιμο πρωταθλητή, στον Άρη αναλώνονται σε μια ατέρμονη συζήτηση για χρυσό ή για την επιστροφή του… “ασώτου” (με την διαδικασία του… εράνου και του “θα βάλω, αν βάλεις” κτλ κι ενώ χάθηκαν βδομάδες και βδομάδες).

Την περασμένη βδομάδα σπαταλήθηκε ενέργεια στον “κλεφτοπόλεμο” του Πανιωνίου (ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε στο… φιλικό με τα Γιάννινα). Αύριο μπορεί να προκύψει θέμα με τον… Τέρη Χρυσό. Ποιος ξέρει.

Κι όλα αυτά ενώ ο Άρης παίζει για την ζωή του, θέλοντας όσο ποτέ να είναι ενωμένος, συσπειρωμένος, μια γροθιά, αφήνοντας στην άκρη την καταστροφική εσωστρέφεια χρόνων.

To Top