ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To διπλό “στοίχημα” του Ερασιτεχνη: Υπογραφή μνημόνιου και εγγυήσεις σε γνώση του κόσμου του Άρη

Με νέες αλλαγές σε πρόσωπα συνεχίζει από τις 8 Ιανουαρίου το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρης, μετά και τη αλλαγή σκυτάλης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανάληψη του “τιμονιού” από την οικογένεια Καλαϊτζίδη.

Είναι “κοινός τόπος” στην Αλκμήνης ότι στις άμεσες προτεραιότητες τους είναι:

Α. Η υπογραφή μνημόνιου συνεργασίας που θα καθορίζει τους… όρους του “παιχνιδιού”. Να γίνει δηλαδή αυτό που δεν έγινε από το περασμένο καλοκαίρι και προκάλεσε αμφισβητήσεις και κλυδωνισμούς.

Ήδη έγινε γνωστό ότι ανάμεσα στη συμφωνία είναι να λαμβάνει ο Ερασιτέχνης το 20% από κάθε παιχνίδι συν ένα 15% από κάθε δόση του συνδρομητικού καναλιού.

Υπάρχουν όμως κι άλλα σημεία, όπως π.χ. το θέμα των ομάδων Κ19 και Κ17, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος επιθυμούν να επιστρέψουν υπό τη σκέπη (άρα και τη χρηματοδότηση) του ΑΣ Άρης.

Β. Να δοθούν σε δημόσια θέα, σε γνώση του κόσμου του Άρη οι εγγυήσεις που έπεσαν στο… τραπέζι των συζητήσεων τις τελευταίες 15 μέρες. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο μέχρι χθες πρόεδρος του ΑΣ Χρήστος Ταουξίδης και νέος αντιπρόεδρος πλέον, “οι εγγυήσεις έχουν δοθεί”, αλλά η θέληση των ανθρώπων του Άρη είναι να δημοσιοποιηθούν για να γνωρίζει και ο κόσμος της ομάδας κάτω από απόλυτη διαφάνεια αυτούς τους “όρους του παιχνιδιού”, ώστε να μην επαναληφθούν τα πρόσφατα λάθη του παρελθόντος.

To Top