ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποσύρει την υποψηφιότητα για το 2024 η Ρώμη

Δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια, οι Ιταλοί αποσύρουν την υποψηφιότητα της Ρώμης για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων. Μέσα στις επόμενες ώρες, η δήμαρχος της αιώνιας πόλης, Βιρτζίνια Ράγκι θα ανακοινώσει την απόσυρση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Ήταν λίγο πριν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας για το 2020, όταν ο Μάριο Μόντι (πρωθυπουργός τότε της Ιταλίας), έκρινε ότι η οικονομία της χώρας δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των Αγώνων και απέσυρε την υποψηφιότητα.

Ο διάδοχος του, Ματέο Ρέτζι είναι θερμός υποστηρικτής των Αγώνων, όμως η νέα δήμαρχος της Ρώμης που εξελέγει με την παράταξη Μπέπε Γκρίλο, κίνημα των 5 αστέρων είναι αρνητική. Δεν είναι μόνο οικονομικοί οι λόγοι που η Ράγκι θα αποσύρει την υποψηφιότητα. Η παράταξη της, απλά δε θέλει τους Ολυμπικούς.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη θα απομείνουν τρεις πόλεις. Το Λος Άντζελες που είναι το μεγάλο φαβορί, το Παρίσι που είναι το μεγάλο αουτσάιντερ και η Βουδαπέστη που έχει τις λιγότερες πιθανότητες.

Πηγή: sportsfeed.gr

To Top