ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα ένταση στη δίκη-Κατσούλη

Νέος γύρος έντασης στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία για τη υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, στο Δικαστήριο της Νεάπολης Λασιθίου.

Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η συμπληρωματική κατάθεση που ζήτησε να δώσει η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων, η οποία στην πρώτης της κατάθεση είχε πει ότι θα έπρεπε να κάθονται και άλλα άτομα στο εδώλιο, αλλά «τη γλίτωσαν» γιατί είναι «γόνοι γνωστών οικογενειών»

Χθες η ίδια γυναίκα κατέθεσε εκ νέου, κατονομάζοντας τρία άτομα και υποστηρίζοντας ότι συμμετείχαν στο επεισόδιο που κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου φιλάθλου. Η γυναίκα είπε ότι τα ονόματα αυτά έγιναν γνωστά από έναν προφυλακισμένο για την υπόθεση, ο οποίος τα γνωστοποίησε σε συγκατηγορούμενους του.

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε από το Δικαστήριο έκανε λόγο για «ψεύδη», ωστόσο οι άλλοι κατηγορούμενοι που ρωτήθηκαν απάντησαν ότι έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι στη δίκη είχαν προγραμματιστεί οι καταθεσεις των 8 γιατρών, ιατροδικαστών και τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Κατσούλη αλλά και των κατηγορουμένων που θα κληθούν να διαφωτίσουν το δικαστήριο για τα αίτια θανάτου του 46χρονου φιλάθλου.

Πηγή: cretalive

To Top