ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρομακτικό ατύχημα Ραϊκόνεν στη Βραζιλία (video)

Από θαύμα δεν είχαμε τραυματισμό στο Grand Prix της Βραζιλίας, όταν ο Ραϊκόνεν είχε σπινάρισμα στη βρεγμένη πίστα και οι πιλότοι που ακολουθούσαν παρά τη χαμηλή ορατότητα κατάφεραν να τον αποφύγουν.

Διακόπηκε με κόκκινη σημαία το Grand Prix της Βραζιλίας στον 21ο γύρο, όταν το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν είχε σπινάρισμα, κατέληξε στον τοίχο και διέσχισε την πίστα μέχρι τον απέναντι τοίχο. Οι πιλότοι που ακολουθούσαν κατάφεραν, ευτυχώς, παρά την πολύ χαμηλή ορατότητα αλλά και την ταχύτητά τους να αποφύγουν τη Ferrari του Φινλανδού (μόνο ο Μάγκνουσεν χτύπησε το φτερό του Ραϊκόνεν) και να αποφευχθεί ένα ίσως μοιραίο ατύχημα.

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας που στους επτά πρώτους του γύρους έγινε υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας και με τους πιλότους να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στον έλεγχο των μονοθεσίων τους. Μέχρι τη στιγμή της διακοπής ο Λιούις Χάμιλτον ήταν πρωτοπόρος, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ και τον Μαξ Φερστάπεν να ακολουθούν.

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν τελικά την επανέναρξη του αγώνα, περίπου 35 λεπτά μετά τη διακοπή του. Διακόπηκε όμως ξανά μετά από έξι γύρους που έγιναν υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας, καθώς οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τη συνέχισή του.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top