ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H ΕΕΑ ενέκρινε την μεταβίβαση των μετοχών στον Λάσκαρη!

Και με τη βούλα, ο Νίκος Λάσκαρης πήρε την άδεια από την ΕΕΑ, ως νόμιμος κάτοχος του 90% του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Άρης! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τον φάκελο της κίτρινης ΚΑΕ με σημερινή της απόφαση!

Ο φάκελος του Νίκου Λασκαρη είχε κατατεθεί στα τέλη Ιουλίου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είχε κανένα πρόβλημα, όμως  τότε η ΕΕΑ δεν έδωσε για τυπικούς λόγους την τελική έγκριση για την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης. 

Η ΕΕΑ ζήτησε επιπλέον έγγραφα για την μεταβίβαση που είχε προηγηθεί τον περασμένο Μάρτιο, από τον παλιό πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη προς κάποια απο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.  Ο κ. Τζεβελέκης είχε μεταβιβάσει το 25% των μετοχών που είχε στην κατοχή του στα δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου χωρίς να ενημερωθεί η Επιτροπή.

Ο φάκελος παρέμεινε στην ΕΕΑ και αφού προσκομίστηκαν νέα, συμπληρωματικά έγγραφα, εγκρίθηκε σήμερα τελικά, επικυρώνοντας ότι ο Νίκος Λάσκαρης έχει νομότυπα προχωρήσει στην αγορά του 90% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

To Top