Επιχείρηση… προσγείωση από Σπανό

Η εικόνα του Άρη στον αγώνα με την Καλλιθέα, δεν ικανοποίησε πλήρως τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος εξέφρασε ορισμένα… παράπονα στους ποδοσφαιριστές του, για το κενό διάστημα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μέχρι το 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπορεί σε εκείνο το χρονικό διάστημα του αγώνα να μην απειλήθηκαν από τον αντίπαλο, αλλά δεν είχαν και το καθαρό μυαλό που πάντα ο 48χρονος προπονητής. Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, τόνισε ενώπιον των παικτών του: «Συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι.

Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 65΄δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί προηγήθηκαν και οι τρεις βαθμοί στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερη προσήλωση, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς εκτός έδρας την Κυριακή. Δεν θέλω εφησυχασμό από κανέναν».

Σχετικά: Νίκος Οικονόμου

Γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1988. Η πρώτη του επαγγελματική επαφή με την αθλητική δημοσιογραφία οριοθετείται χρονικά στα τέλη του 2011, ως μαθητευόμενος στα Αθλητικά Νέα. Τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς, μεταπήδησε στα Σπορ του Βορρά, όπου έμεινε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Ανήκει στην «οικογένεια» του PRESSARIS από τον Μάρτιο του 2014. Παράλληλα, από τον Μαιο του 2015 εργάζεται -μέχρι και σήμερα- στην «Arena Press» και τον «Arena FM 89,4».

768x90-2


POLLS

Δημοσκόπηση PRESSARIS: Ποια από τις νέες φανέλες σας αρέσει περισσότερο;
Αποτελέσματα
Loading ... Loading ...

Follow Us